Kakaos Klaytn bildar partnerskap med ConsenSys för att arbeta med Koreas digitala valuta

Kakaos Klaytn bildar partnerskap med ConsenSys för att arbeta med Koreas digitala valuta

Köpa Bitcoins
april 23, 2021 by Bitcoinera
4
Klaytn, internetkraftverk Kakaos blockchain-projekt, har offentligt avslöjat sitt partnerskap med Consensys, det ledande Ethereum-mjukvaruföretaget, för att utveckla Klaytn-plattformens integrerade digitalvalutaprojekt ytterligare. De två företagen kommer att arbeta för att främja Klaytns prestanda och utveckla en privat version av nätverket med följande funktioner: Sekretess, som svar på den ökande oro kring dataskydd bland finansinstitut. Skalbarhetslager 2-lösning
won.png


Klaytn, internetkraftverk Kakaos blockchain-projekt, har offentligt avslöjat sitt partnerskap med Consensys, det ledande Ethereum-mjukvaruföretaget, för att utveckla Klaytn-plattformens integrerade digitalvalutaprojekt ytterligare.

De två företagen kommer att arbeta för att främja Klaytns prestanda och utveckla en privat version av nätverket med följande funktioner:

    • Sekretess, som svar på den ökande oro kring dataskydd bland finansinstitut.
    • Skalbarhetslager 2-lösning för att hantera ett stort antal användare utan att förlora hastigheten.
    • Interoperabilitet för att ansluta flera blockkedjor.

Funktionerna som anges ovan är integrerade i att göra det bästa av den CBDC-plattform (Central Bank Digital Currency) som Klaytn är redo för Bank of Korea-pilot i slutet av 2021. Consensys kommer att använda sin Enterprise Ethereum-stack, bestående av ConsenSys Codefi Asset, Codefi Payments och MetaMask, när de bygger en lösning.

”Vi är glada att samarbeta med ConsenSys för att stärka vårt offentliga nätverk och även bygga ett privat nätverk som kan tillgodose ett framgångsrikt CBDC-distributionstest”, säger Jason Han, VD för Kakaos blockchain-affiliate Ground X. ”Vi ser också fram emot att förbättra driftskompatibiliteten mellan Klaytn och Ethereum så att digitala tillgångar kan flöda sömlöst över två kedjor. ”

Charles d’Haussy, VD, Asien och Stillahavsområdet på ConsenSys sa:
”På ConsenSys är vi engagerade i att främja globala CBDC-insatser och har en stark historia i rymden och hjälper åtta stora centralbanker runt om i världen med CBD-piloter. Som sådan har vi den oöverträffade expertis och infrastrukturverktyg som krävs för att bygga nätverksfunktionerna för säker och effektiv utfärdande av CBDC. ”

Klaytn, utvecklat av Kakaos dotterbolag Ground X, är en servicebaserad blockchain-plattform som ger en intuitiv utvecklingsmiljö och användarvänlig upplevelse för slutanvändarna.

Source link