JulSwap-lista på AscendEX – Pressmeddelande Bitcoin News

JulSwap-lista på AscendEX – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoin Värde
april 18, 2021 by Bitcoinera
3
pressmeddelande PRESSMEDDELANDE. AscendEX, tidigare BitMax, en branschledande handelsplattform för digital tillgångar byggd av Wall Street-handelsveteraner, har meddelat noteringen av Julswap-token (JULD) under paret USDT / JULD den 16 april klockan 13:00 UTC. JulSwap är ett samhällscentrerat decentraliserat utbyte som hjälper kryptoprojekt att öka likviditeten genom att genomföra IDO: er, organisera insatspooler och genomföra likviditetsbrytning på
julswap.png


PRESSMEDDELANDE. AscendEX, tidigare BitMax, en branschledande handelsplattform för digital tillgångar byggd av Wall Street-handelsveteraner, har meddelat noteringen av Julswap-token (JULD) under paret USDT / JULD den 16 april klockan 13:00 UTC.

JulSwap är ett samhällscentrerat decentraliserat utbyte som hjälper kryptoprojekt att öka likviditeten genom att genomföra IDO: er, organisera insatspooler och genomföra likviditetsbrytning på ett decentraliserat sätt genom den JULD-tokens innovativa kraft.

JulSwap erbjuder styrningsstruktur till JULD-innehavare som kan rösta på styrning. Syftet med det är att säkerställa att lämpliga strukturer finns på plats för att hantera protokollet på ett kontrollerat och ordnat sätt. Den största fördelen med god samhällsstyrning är att teammedlemmarna kan förbli fokuserade på sina mål istället för att slösa bort tid i politiska debatter om vad som är eller inte får.

JulSwap jämförs ofta med projekt som Uniswap, men Julswap har många fler unika produkter tillgängliga för användare. Till exempel erbjuder Julswap NFT-satsning så att användare kan spela JULD för OBRNFT-kort. Några ytterligare produktfunktioner som JulSwap erbjuder är att satsa i särskilda pooler för belöningar, satsa på externa projekttoken, betalkortspel och JulSwap-avgiftsdeltagande, där användare kan spela JULD och få JulSwap-avgiftsdeltagande.

JULD är community-token som skapats av JulSwap, så att användare kan delta i speciella evenemang. JULD är byggd med visionen att introducera digitala tillgångar för människor över hela världen och skapa en av världens viktigaste digitala tillgångssamhällen.

Om AscendEX

Ursprungligen grundat 2018 som BitMax.io, är AscendEx en ledande finansiell plattform för krypto och digital tillgång som tillgodoser både professionella och detaljhandlare. Vår plats erbjuder fläck, futures, marginalhandel och satsningsprodukter och innehåller viktiga element från DeFi-rymden för att främja en unik marknadsstruktur för användarna. AscendEx leds av ett team av Wall Street-veteraner som har tillämpat traditionella marknaders stränghet för att skapa en robust, säker och pålitlig upplevelse för alla deltagare; och en jämn källa till likviditet för primära erbjudanden.

För mer information och uppdateringar, besök:

Hemsida: https: //ascendex.com

Twitter: https://twitter.com/AscendEX_Global

Telegram: https://t.me/AscendEX engelska

Medium: https://medium.com/ascendex

Om JulSwap

JulSwap är ett decentralt utbytescentrerat community som hjälper kryptoprojekt att höja likviditeten genom att genomföra IDO: er, organisera Staking Pools och genomföra likviditetsbrytning på ett decentraliserat sätt genom den innovativa kraften i JULD-tokens.

För mer information och uppdateringar, besök:

Hemsida: https://info.julswap.com

Twitter: https://twitter.com/JulSwap

Telegram: https://t.me/justliquidity


Detta är ett pressmeddelande. Läsare bör göra sin egen aktsamhet innan de vidtar några åtgärder relaterade till det marknadsförda företaget eller någon av dess dotterbolag eller tjänster. Bitcoin.com ansvarar inte, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i pressmeddelandet.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link