JPMorgan släpper anmärkning om Bitcoin, BTC förblir över $ 1 biljon marknadsvärde

JPMorgan släpper anmärkning om Bitcoin, BTC förblir över $ 1 biljon marknadsvärde

Bitcoin Värde
april 22, 2021 by Bitcoinera
5
“Bitcoin-terminsmarknader upplevde en brant avveckling under de senaste dagarna”, nämnde JPMorgan-strateg Nikolaos Panigirtzoglou i en forskningsnot på tisdag. Banken tillade att momentumsignaler för Bitcoin naturligtvis kommer att förfalla från nuvarande nivåer. Enligt en rapport publicerad av Bloomberg har JPMorgan väckt oro över det senaste fallet i Bitcoin och varnat investerare för en kraftig ökning av


“Bitcoin-terminsmarknader upplevde en brant avveckling under de senaste dagarna”, nämnde JPMorgan-strateg Nikolaos Panigirtzoglou i en forskningsnot på tisdag. Banken tillade att momentumsignaler för Bitcoin naturligtvis kommer att förfalla från nuvarande nivåer.

Enligt en rapport publicerad av Bloomberg har JPMorgan väckt oro över det senaste fallet i Bitcoin och varnat investerare för en kraftig ökning av BTC-terminsmarknadens likvidation. Världens största digitala valuta stannade över $ 54 000, vilket har ökat med cirka 1% under det senaste dygnet.

Ser fram emot att träffa dig på iFX EXPO Dubai maj 2021 – Få det att hända!

De senaste kommentarerna från banken kom som en överraskning efter att JPMorgan i ett tidigare meddelande gav ett långsiktigt prismål på $ 130 000 per Bitcoin och nämnde att Bitcoins minskande volatilitet lockar institutionella investerare.

Föreslagna artiklar

Viberate samarbetar med Blockparty för att leverera världens första liveevenemang NFTGå till artikel >>

I tisdagens anmärkning markerade investeringsbanken en kraftig minskning av institutionella flöden till Bitcoin-relaterade investeringsprodukter. ”Under de senaste dagarna upplevde Bitcoin-terminsmarknaderna en brant likvidation på liknande sätt som i mitten av februari förra året, mitten av januari förra året eller i slutet av november förra året. Momentumsignaler kommer naturligtvis att förfalla härifrån i flera månader, med tanke på deras fortfarande förhöjda nivå. Oavsett om vi ser en upprepning av de föregående avsnitten i den aktuella konjunkturen återstår att se, men flöden till BTC-fonder verkar svaga, ”konstaterar anteckningen.

$ 1 biljon Bitcoin-stöd

BTC: s marknadsvärde på 1 biljon dollar fungerade som ett starkt stöd för världens största digitala valuta de senaste veckorna. Bitcoins aktivitet på kedjan har ökat betydligt över börsnivån på 1 biljon dollar.

”Denna omprövning av lägre pris har skapat otroligt starkt prisvalidering för Bitcoin på cirka 1 biljon dollar. 14% av utbudet senast flyttade sig över börsnivån på 1 biljon dollar. Detta är en viktig linje i BTC: s prisupptäckt, ett område med enormt stöd, ”BTC-analytiker, Willy Woo nämnts på Twitter.

För närvarande har Bitcoin ett marknadsvärde på $ 1.03 biljoner. Trots det senaste doppet har kryptovalutan ökat med nästan 90% under de senaste 15 veckorna. BTC: s övergripande marknadsdominans ligger nu på cirka 50%.

Source link