Jigstack DAO förvärvar Icorating.com-plattformen för att stärka sin Token Launch Pad Lemonade – Delningsekonomi Bitcoin News

Jigstack DAO förvärvar Icorating.com-plattformen för att stärka sin Token Launch Pad Lemonade – Delningsekonomi Bitcoin News

Bitcoin Värde
februari 24, 2021 by Bitcoinera
4
Ett decentraliserat finansprotokoll (defi) tillkännagav att det officiellt förvärvade en ICO-lista (Initial Coin Offer). Jigstack, som köpte icorating.com, kommer att migrera alla plattformens tillgångar till Lemonades lösning. Jigstack ‘direkt e-postdatabas på Icorating.com Enligt tillkännagivandet köpte defi-protokollet, som fungerar som en decentraliserad autonom organisation (DAO), webbplatsen för att öka sin multi-chain token-lanseringslösning Lemonade. Robert Weir, Jigstacks
jigstack-dao-acquires-ico-rating-platform-to-strengthen-its-token-launch-solution-lemonade.jpg


Ett decentraliserat finansprotokoll (defi) tillkännagav att det officiellt förvärvade en ICO-lista (Initial Coin Offer). Jigstack, som köpte icorating.com, kommer att migrera alla plattformens tillgångar till Lemonades lösning.

Jigstack ‘direkt e-postdatabas på Icorating.com

Enligt tillkännagivandet köpte defi-protokollet, som fungerar som en decentraliserad autonom organisation (DAO), webbplatsen för att öka sin multi-chain token-lanseringslösning Lemonade.

Robert Weir, Jigstacks COO, berättade för news.Bitcoin.com att icorating.com-förvärvet är en “kommersiell trifecta för Lemonade” eftersom de äger “kommersiellt relevanta data, en databas med över 30 000 aktiva kryptoinvesterare.” I själva verket försöker de öka exponeringen för projekt som startar via Lemonade.

I Lemonade kan vem som helst skapa en token-försäljning på några minuter, inklusive justering av tokenlås-sekvenser, intjänandeperioder och övergripande token-distributionslogistik, tillade Weir.

För projekt som startar på Lemonade kommenterade Jigstack COO:

De har nu omedelbar exponering för över 30 000 investerare på Twitter och vår direkta e-postdatabas och användartrafik på Icorating-webbplatsen.

Partnerskap med Ethereum Startup Polygon

Enligt de avgifter som erbjuds i lanseringsplattan efter integrationen säger företaget att det kräver en platt 1% avgift för tokens, en 0,5% marknadsföringsbonus och en 1% andel av tokens för nätverksvalvet.

Weir tillade vidare:

För Lemonade-plattformen har vi just förvärvat en av de mest omfattande datamängderna i kryptorummet. Speciellt relevant för kryptobaserad insamling och investeringsutrymme. Icorating.com har fungerat som en av de största aktörerna i kryptosamlingsutrymmet sedan 2016. För investerare har vi nu kraftigt ökat vårt digitala fotavtryck och över natten injicerat tiotusentals nya investerare i Lemonade och Jigstack-nätverket.

Nyligen samarbetade Jigstack med Polygon – tidigare Matic Network – genom att försöka minska gasavgifterna och förbättra Ethereum defi-ekosystemets prestanda.

Vad tycker du om tillkännagivandet från Jigstack DAO? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link