JFD: s VD Lars Gottwik avgår denna månad

JFD: s VD Lars Gottwik avgår denna månad

Bitcoin Värde
april 20, 2021 by Bitcoinera
17
JFD Group, en mäklarföretag med flera tillgångar, meddelade idag att Lars Gottwik, medgrundare och VD för JFD Group, kommer att avgå från sin befattning i slutet av denna månad. Under Gottwik förvärvade JFD Group den tyska investeringsbanken Acon Actienbank AG. Enligt det officiella tillkännagivandet som delades med Finance Magnates tillbringade Gottwik mer än 10 år


JFD Group, en mäklarföretag med flera tillgångar, meddelade idag att Lars Gottwik, medgrundare och VD för JFD Group, kommer att avgå från sin befattning i slutet av denna månad. Under Gottwik förvärvade JFD Group den tyska investeringsbanken Acon Actienbank AG.

Enligt det officiella tillkännagivandet som delades med Finance Magnates tillbringade Gottwik mer än 10 år på JFD Group. Han påskyndade företagets expansion genom att öppna flera kontor i olika städer runt om i världen, inklusive Limassol (Cypern), Ludwigsburg (nära Stuttgart, Tyskland), Varna och Sofia (Bulgarien), Shenzhen (Kina) och Madrid ( Spanien).

Ser fram emot att träffa dig på iFX EXPO Dubai maj 2021 – Få det att hända!

JFD Group nämnde att Gottwik avgår den 30 april 2021.

Gottwik kommenterade det senaste tillkännagivandet: ”Det var en unik upplevelse och ett stort äventyr som växte JFD, tillsammans med mina lagkamrater, från noll till en globalt känd mäklare med flera tillgångar. Vår laganda, i kombination med ambitionen att förändra en hel bransch till det bättre genom att bli mer transparent och kundcentrerad, gjorde skillnaden. Efter dessa tio år lämnar jag JFD att vara stolt över vad vi uppnådde som ett team. Ändå är det dags för ett nytt kapitel i min yrkeskarriär. Jag vill än en gång tacka mina kollegor för en så fantastisk upplevelse. ”

Föreslagna artiklar

Är det dags för banker att flytta över och skapa utrymme för Blockchain? Gå till artikel >>

År 2019 rapporterade Finance Magnates om att JFD öppnade ett kontor i Madrid för att utöka sina tjänster.

Gottwiks prestationer

JFD Group lyfte fram de milstolpar som Gottwik uppnådde under sin tid på företaget. Mäklaren berömde Gottwiks strategiska ledarskap och hans förvärvsstrategi.

”Under Lars strategiska ledning utvecklades företaget från en ambitiös start till en global finansiell koncern, genom att etablera ett utländskt dotterbolag och förvärva 2018 den tyska investeringsbanken Acon Actienbank AG som döptes om till JFD Bank AG med honom som VD. Med tre operativa licenser på sitt bälte blev JFD ett erkänt mäklarkraftverk för flera tillgångar som betjänar kunder från mer än 130 länder över fem kontinenter, ”nämnde den finansiella tjänsteleverantören i det officiella pressmeddelandet.

I december 2020 introducerade JFD Group kommissionfri ETF-handel för europeiska kunder.

Source link