Jackson, TN: Borgmästare Scott Conger tillkännager städer som antar Bitcoin

Jackson, TN: Borgmästare Scott Conger tillkännager städer som antar Bitcoin

Köpa Bitcoins
april 24, 2021 by Bitcoinera
10
I de senaste nyheterna meddelade borgmästare Scott Conger i Jackson, Tennessee, antagandet av bitcoin i sin finansiella infrastruktur. Conger valdes in i sin position 2019 och har sedan dess varit en förespråkare för Bitcoin på Twitter. Han twittrade att lokala tjänstemän “kommer att gå i spetsen” för att anta bitcoin och “inleda en ny industriell
mayor-conger.png


Borgmästare Conger

I de senaste nyheterna meddelade borgmästare Scott Conger i Jackson, Tennessee, antagandet av bitcoin i sin finansiella infrastruktur. Conger valdes in i sin position 2019 och har sedan dess varit en förespråkare för Bitcoin på Twitter.

Han twittrade att lokala tjänstemän “kommer att gå i spetsen” för att anta bitcoin och “inleda en ny industriell revolution med hållbara ekonomier som kommer att hjälpa till att minska välståndsklyftan.”

För närvarande erbjuder staden sina anställda en uppskjuten ersättningsmöjlighet för sin pension. Medan man jämför bitcoin-rikedomsskyddet med mer traditionella sparformer, menar Conger att staden behöver ”utöka alternativen för anställda att använda medelvärdet av dollarkostnader för att förbättra sina portföljer.”

För närvarande undersöker vi också lönekonvertering för våra anställda. Ännu mer spännande, vi undersöker allvarligt gruvdrift av Bitcoin för att lägga till städernas balansräkning, ”tvingade Conger.

“Staden Jackson har en främsta position för att vara ledande inom Bitcoin-antagande, särskilt för städer i vår storlek.”

I februari beskrev Miamis borgmästare Francis Suarez sina ambitioner för Miami att vara ”en trendbildande stad i framkant inom krypto- och blockchain-teknik”, inklusive att göra det möjligt för kommunanställda att få delar av sina löner i bitcoin och invånare att använda kryptovalutor för “ betalningar och avgifter ”- skatter.

I själva verket tillåter staden Miami redan sina anställda att få betalt i bitcoin. Under tiden började Miami-Dade, ett län i storstadsregionen, också att granska hur användningen av kryptovaluta kan göra livet mer effektivt.

För närvarande undersöker borgmästare Conger fortfarande den fördel bitcoin kan ha i Jacksons kommunala tjänster, men han är positiv till hur det kan gynna folket.

”Ledare måste hitta hur det kommer att fungera. Vi kan hålla fast vid hur det alltid har gjorts, eller så kan vi driva innovation. Vi måste vara villiga att anamma framtiden och skapa en vision om hur vi kommer dit. ”

Läs mer: Förnybar energi kan uppmuntras av Bitcoin Mining

Source link