Jackson, Tennessee följer Miamis ledning att anta Bitcoin-verksamhet

Jackson, Tennessee följer Miamis ledning att anta Bitcoin-verksamhet

Bitcoin Sverige
april 24, 2021 by Bitcoinera
9
Jackson, Tennessee är den senaste staden i USA som flyttar för att anta Bitcoin (BTC) betalningar och gruvdrift, efter den senaste kryptoutvecklingen i Florida. Jackson borgmästare Scott Conger meddelat Onsdag att staden aktivt utforskar möjligheten att betala sina anställda i kryptovaluta förutom att bryta Bitcoin och lägga till det på stadens balansräkning. Borgmästaren antydde att
1200_aHR0cHM6Ly9zMy5jb2ludGVsZWdyYXBoLmNvbS91cGxvYWRzLzIwMjEtMDQvNzZkMDM3MzEtNGQ0ZS00YTFmLTliNDctM2Q2MGIxZGNkMzI3LmpwZw.jpgJackson, Tennessee är den senaste staden i USA som flyttar för att anta Bitcoin (BTC) betalningar och gruvdrift, efter den senaste kryptoutvecklingen i Florida.

Jackson borgmästare Scott Conger meddelat Onsdag att staden aktivt utforskar möjligheten att betala sina anställda i kryptovaluta förutom att bryta Bitcoin och lägga till det på stadens balansräkning. Borgmästaren antydde att staden vill aktivera löner i flera digitala tillgångar, nämner mynt som Bitcoin, Ether (ETH) och Litecoin (LTC).

“Lokala myndigheter kommer att leda vägen i #Bitcoin-antagande, och tillsammans med det, inleda en ny industriell revolution med hållbara ekonomier som kommer att hjälpa till att minska välståndsklyftan,” borgmästare Conger sa i en torsdagstweet.

Det senaste tillkännagivandet kom strax efter att borgmästaren Conger gick med i kryptosamhällets “laser-ögon” flash mob och ändrade sin Twitter-profilbild för att inkludera laserögon tidigare i veckan. Trenden med kryptolaserögon uppstod i februari, med branschledare och användare som ändrade sina avatarer på Twitter-profilen för att inkludera laserögon till stöd för Bitcoins prisökning.

Borgmästarens drag följer i stegen hos Miamis borgmästare Francis Suarez, som stödde ett stort initiativ för att tillåta Miamis invånare att betala skatt och få löner i Bitcoin. Stadskommissionen har redan stött en resolution om att utforska Bitcoin som en acceptabel investering för kommunala medel. En kommissionär i Miami-Dade County stödde en liknande skatteupplösning i april.

“Jag följer bara din ledning”, Jackson borgmästare sa som svar på borgmästare Suarez stöd för hans senaste krypto-drag.

Source link