Ivno lanserar officiellt programvarulösning för tokenisering

Ivno lanserar officiellt programvarulösning för tokenisering

Köpa Bitcoins
april 22, 2021 by Bitcoinera
6
Ivno har meddelat sin formella lansering av sin banbrytande mjukvarulösning för Tokenization som är optimerad med R3 Corda, en nästa generations blockchain-plattform som lovar skalbarhet, integritet och säkerhet. Programvaran ger en säker, dynamisk smart kontraktslösning som är utformad för att tillgodose reglerade finansiella företag runt om i världen. Företagen kommer att kunna utfärda säkerhetspengar, banker
ivno-officially-launches-tokenization-software-solution.png


Ivno har meddelat sin formella lansering av sin banbrytande mjukvarulösning för Tokenization som är optimerad med R3 Corda, en nästa generations blockchain-plattform som lovar skalbarhet, integritet och säkerhet.

Programvaran ger en säker, dynamisk smart kontraktslösning som är utformad för att tillgodose reglerade finansiella företag runt om i världen. Företagen kommer att kunna utfärda säkerhetspengar, banker och stablecoins eller någon annan tokeniserad tillgång med denna innovativa programvara.

Ivnos programvara är redo för integration och gör säker prägling och hantering av stallmynt mycket enklare för företagsanvändning – för att uppfylla de högsta normerna för regelefterlevnad.

Motorn tillhandahåller verktygen för att integrera tokenfunktionalitet i befintliga arbetsflöden och system, som nätoperatörer, vårdnadshavare och deltagare kan dra nytta av.

VD för Ivno, Aaron Grantham, sa att kansler Rishi Sunaks tillkännagivande om lanseringen av ett nytt fintech-team för att bidra till utforskningen av ett potentiellt ”Britcoin” stämmer överens med Ivnos vision för marknadssektorn.

“Vi är övertygade om att Tokenization, som inkluderar digital token, bank och stablecoin, är framtiden för den globala finansiella tjänstesektorn som närmar sig vändpunkten för adoption”, säger Grantham.

Enligt Forkast.news förutses den globala tokeniseringsstorleken efter den pandemiska marknaden öka exponentiellt, och marknadsstorleken i Europa når 1,5 biljoner USD 2024. Den globala tokeniserade marknadsmöjligheten beräknas ligga inom intervallet 50 biljoner USD.

Behovet av strikt regelefterlevnad, leverans av en förstklassig kundupplevelse och kapacitet för noggrann förebyggande av bedrägerier är de framträdande faktorerna bakom denna tillväxt. Ivno Tokenization syftar till att leverera alla dessa och bortom från och med idag.

Source link