IS Prime Poaches försäljningschef Eduard Poltavsky från Refinitiv

IS Prime Poaches försäljningschef Eduard Poltavsky från Refinitiv

Bitcoin Värde
april 21, 2021 by Bitcoinera
9
IS Prime, en främsta mäklar- och exekveringslokal, meddelade på onsdagen det senaste utnämningen av Eduard Poltavsky som företagets försäljningschef. I den nyskapade rollen kommer Poltavsky att fokusera på försäljningen av IS Prime’s Agency Execution Service till banker, hedgefonder och kapitalförvaltare i hela EMEA-regionen. “Jag ser verkligen fram emot min nya roll”, sade Poltavsky i ett


IS Prime, en främsta mäklar- och exekveringslokal, meddelade på onsdagen det senaste utnämningen av Eduard Poltavsky som företagets försäljningschef. I den nyskapade rollen kommer Poltavsky att fokusera på försäljningen av IS Prime’s Agency Execution Service till banker, hedgefonder och kapitalförvaltare i hela EMEA-regionen.

“Jag ser verkligen fram emot min nya roll”, sade Poltavsky i ett uttalande. “Detta är ett fantastiskt tillfälle för mig att driva ytterligare tillväxt för IS Prime’s Agency Execution-verksamhet.”

Ser fram emot att träffa dig på iFX EXPO Dubai maj 2021 – Få det att hända!

“IS Prime har ett utmärkt resultat inom branschen och jag tror att de kan ge verkligt värde till institutionella kunder genom kombinationen av deras likviditet och Prime of Prime-tjänster.”

Poltavsky tillbringade mer än ett decennium i forexindustrin och gick med i ISAM Capital Markets Group-dotterbolaget från Refinitiv, där han var Performance Director för valutamarknadsutvecklingen i EMEA-regionen under de senaste åren.

Föreslagna artiklar

Viberate samarbetar med Blockparty för att leverera världens första liveevenemang NFTGå till artikel >>

Innan dess var han EMEA Sales Manager på FlexTrade och tillbringade också mer än ett år på GAIN Capital som GTX Director för e-FX-försäljning. Enligt sin Linkedin-profil var han dessutom FX-försäljningsdirektör på BATS globala marknader. Poltavsky började sin karriär på Bloomberg och tillbringade senare år på RBC Dexia Investor Services och BGC Partners.

Utvidgningar

FCA-reglerad IS Prime erbjuder fullservicetjänster för mäklar- och exekveringstjänster, och det tillhandahåller aggregerad prissättning som främst kommer från Tier 1-institutioner, som regleras genom koncernens bank Prime-mäklare.

Nyligen lade företaget MetaTrader 5-plattformen till sitt erbjudande och lanserade ett nytt handels-GUI och risksystem med ett partnerskap med Reactive Markets.

I en kommentar till utnämningen sa IS Prime: s chef för distribution och likviditet, Barry Flanigan: ”Vi är mycket glada över att Eduard går med i teamet och fokuserar främst på försäljning av vår byråexekveringsprodukt. Eduard ger ovärderlig insikt och expertis till vårt team och en mängd kontakter inom banker, distributionsplattformar och kapitalförvaltningsföretag. Han kommer att vara en riktig tillgång för IS Prime. ”

Source link