Investeringsföretaget lanserar den första ‘Crypto Hedge Fund’ i Spanien – Planerar att expandera över hela Europa, Latinamerika – Finance Bitcoin News

Investeringsföretaget lanserar den första ‘Crypto Hedge Fund’ i Spanien – Planerar att expandera över hela Europa, Latinamerika – Finance Bitcoin News

Bitcoin Värde
februari 27, 2021 by Bitcoinera
8
I Spanien har ett investeringsbolag börjat marknadsföra vad de kallade ”den första krypto hedgefonden.” Produkten har registrerats på Malta av Avenue Investment Crypto, som leds av en kryptoförespråkare, Martin Huete. Investeringar fördelade huvudsakligen i Bitcoin och Ethereum Enligt Infobae riktar hedgefonden sig “uteslutande” till kvalificerade investerare vars minimiinvestering börjar på 100 000 euro (120 600
investment-firm-launches-the-first-crypto-hedge-fund-in-spain-plans-to-expand-across-europe-latin-america.jpg


I Spanien har ett investeringsbolag börjat marknadsföra vad de kallade ”den första krypto hedgefonden.” Produkten har registrerats på Malta av Avenue Investment Crypto, som leds av en kryptoförespråkare, Martin Huete.

Investeringar fördelade huvudsakligen i Bitcoin och Ethereum

Enligt Infobae riktar hedgefonden sig “uteslutande” till kvalificerade investerare vars minimiinvestering börjar på 100 000 euro (120 600 dollar). Men den som vill gå med i kryptokursfonden ska bevisa för företaget att de har tillgångar för 750 000 euro (904 900 dollar).

Även om Avenue Investment Crypto just lanserade produkten skapades den av företaget 2019. Huete utsågs till chef för institutionella relationer mitt i krypto hedgefondens kommersialiseringsfas.

Inom den portfölj som erbjuds av företaget varierar den totala exponeringen för kryptokursfonden mellan 40% och 100% av fonden med investeringar i ethereum (ETH), bitcoin (BTC) och andra icke avslöjade kryptor.

Ändå är fiat som fungerar som basvalutafond euron, och Avenue Investment Crypto klargjorde alla vinster som tillkommer.

Firm förväntar sig att samla in 122 miljoner dollar i slutet av 2021

De personer som ansvarar för förvaltningen av krypto hedgefonden är Arne Vaagen och Francisco Gordillo.

Vaagen grundade hedgefonden Futuris tillsammans med Brummer & Partners 1999, med över 1 300 miljoner euro under förvaltning. Gordillo har också 25 års erfarenhet inom banksektorn, och sedan 2012 har den studerat kryptovalutasektorn, säger företaget.

Gordillo kommenterade om krypto hedgefonden:

Vad vi föreslår för investeraren är att de håller en plan för framtiden; det är som att investera i Wall Street i dess grundläggande ögonblick och ta ställning till framtidens grundval.

I första hand försöker investeringsbolaget att marknadsföra fonden i hela Spanien, Portugal och Nordeuropa. Dessutom riktar sig den andra etappen till Latinamerika och resten av Europa.

Avenue Investment Crypto räknar med att samla in nästan 122 miljoner dollar före slutet av 2021. När det gäller pressen har de samlat in över 24 miljoner dollar.

Vad är dina tankar om idén om en kryptosäkringsfond? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

Avenue Investment Crypto, Bitcoin, Bitcoin (BTC), crypto hedge fund, Ethereum, Ethereum (ETH), Finance, Martin Huete, Spain, Spain Crypto, Spanish, Wall Street

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller begärande av ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skador eller förluster som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link