Investeringschef Guggenheim varnar för ” Major Correction ” i Bitcoin – Marknader och priser Bitcoin News

Investeringschef Guggenheim varnar för ” Major Correction ” i Bitcoin – Marknader och priser Bitcoin News

Bitcoin Värde
april 22, 2021 by Bitcoinera
3
Guggenheim CIO Scott Minerd har varnat för en “större korrigering” i bitcoin på kort sikt. Påstår att bitcoin är ”mycket skummande”, förutspår han en 50% sänkning av priset på kryptovalutan. Scott Minerds senaste varning om Bitcoin Chief Investment Officer (CIO) för Guggenheim Partners, Scott Minerd, är tillbaka med en annan baisse förutsägelse för bitcoins pris.
guggenheim-correction-bitcoin.jpg


Guggenheim CIO Scott Minerd har varnat för en “större korrigering” i bitcoin på kort sikt. Påstår att bitcoin är ”mycket skummande”, förutspår han en 50% sänkning av priset på kryptovalutan.

Scott Minerds senaste varning om Bitcoin

Chief Investment Officer (CIO) för Guggenheim Partners, Scott Minerd, är tillbaka med en annan baisse förutsägelse för bitcoins pris.

Minerd är också ordförande för Guggenheim Investments, den globala avdelningen för kapitalförvaltning och investeringsrådgivning för Guggenheim Partners. Guggenheim Investments har cirka 270 miljarder dollar i totala tillgångar under förvaltning över räntebärande kapital, kapital och alternativa strategier.

Han sa i en intervju med CNBC på onsdagen att bitcoin har gått för långt, för snabbt. Verkställande direktören menade:

Med tanke på det massiva drag som vi har haft i bitcoin på kort sikt är det mycket skumt, och jag tror att vi kommer att få en stor korrigering i bitcoin.

“Jag tror att vi kan dra tillbaka till $ 20 000 till $ 30 000 på bitcoin, vilket skulle vara en nedgång på 50%, men det intressanta med bitcoin är att vi har sett denna typ av nedgångar tidigare”, fortsatte han.

Icke desto mindre noterade Minerd att han tycker att den stora priskorrigeringen är en del av “den normala utvecklingen på vad som är en långsiktig tjurmarknad.”

Guggenheim CIO har bibehållit sin långsiktiga förutsägelse om att priset på bitcoin skulle kunna nå $ 600K. Han avslöjade först sin höga BTC-prisprognos redan i december förra året. Han fokuserade emellertid senare på baisseartade kortsiktiga trender. Tidigare denna månad varnade han för en bitcoin-tillbakadragning och noterade att det kommer att vara en bra startpunkt för långsiktiga investerare.

Vad tycker du om Scott Minerds “major correction” -varning om bitcoin? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link