INFINOX ombord Michael O’Sullivan som teknikchef

INFINOX ombord Michael O’Sullivan som teknikchef

Bitcoin Värde
februari 19, 2021 by Bitcoinera
11
London-huvudkontoret INFINOX, en FX- och CFD-mäklare, meddelade på fredag ​​anställningen av Michael O’Sullivan som teknikchef. Han kommer att vara stationerad i London och kommer att fokusera på att öka mäklarens produktutbud och stärka dess handelsinfrastruktur. Hans utnämning kom efter att mäklaren stängde ett år med 553 miljarder dollar i handelsvolymer, ett steg på 61 procent


London-huvudkontoret INFINOX, en FX- och CFD-mäklare, meddelade på fredag ​​anställningen av Michael O’Sullivan som teknikchef.

Han kommer att vara stationerad i London och kommer att fokusera på att öka mäklarens produktutbud och stärka dess handelsinfrastruktur. Hans utnämning kom efter att mäklaren stängde ett år med 553 miljarder dollar i handelsvolymer, ett steg på 61 procent från föregående år.

Ökningen i kundaktiviteter gör det till en prioritet hos mäklaren att stärka sin infrastruktur.

O’Sullivan är veteran inom handelsbranschen och har tagit över sin nya roll efter sin korta tid på ATFX, där han gick med i september förra året. Där var han chef för projektledning vid mäklarens verksamhet i Storbritannien.

Föreslagna artiklar

Trender och framtiden för Bitcoin 2020 Gå till artikeln >>

Innan dess tillbringade han 14 långa år på CMC Markets. Han fick uppdraget med partnerskap, drift och implementeringar hos FCA-reglerade valutahandelsmäklare, som har införts i FTSE 250.

Nyckelhyra för att stärka verksamheten

Förutom O’Sullivans utnämning gjorde INFINOX också en ny nyckelhyra förra månaden: Swati Saxena som chef för sin institutionella försäljning. Hon gick med i mäklaren från CFI och hade också stints på Windsor Brokers, Hantec Markets och X Open Hub.

I en kommentar till de två utnämningarna sa Infinox VD, Robert Berkeley: ”Mike och Swati går med i Infinox vid en spännande tid, och med sina tekniska och institutionella stamtavlor kommer de båda att spela en viktig roll för att driva upp vår ihållande globala expansion.”

“Infinoxs sömlösa, användarvänliga teknik var en viktig drivkraft för vår framgång 2020 – speciellt lanseringen av vår community trading-app IX Social, vilket gav spänningen och kraften i realtidshandel till en helt ny publik av investerare i detaljhandeln.”

Source link