ILCOIN Project släpper inslagna ILCOIN-token på Uniswap DEX

ILCOIN Project släpper inslagna ILCOIN-token på Uniswap DEX

Köpa Bitcoins
februari 23, 2021 by Bitcoinera
6
ILCOIN Blockchain-projektet har släppt ett nytt instrument som är utformat för att ge användare passiva inkomstalternativ på den växande DeFi-marknaden. Wrapped ILCOIN, eller WILC, ger interoperabilitet mellan ILCOIN och Ethereum-nätverk och förlitar sig på tvärkedjelösningar för att säkerställa tillgång till likviditet och utveckling av DeFi-applikationer. WILC-tokens kan utbytas i förhållandet 1 till 1 med ILCOIN
wilc-uniswap-3-e1614069828397.jpg.optimal.jpgILCOIN Blockchain-projektet har släppt ett nytt instrument som är utformat för att ge användare passiva inkomstalternativ på den växande DeFi-marknaden.

Wrapped ILCOIN, eller WILC, ger interoperabilitet mellan ILCOIN och Ethereum-nätverk och förlitar sig på tvärkedjelösningar för att säkerställa tillgång till likviditet och utveckling av DeFi-applikationer. WILC-tokens kan utbytas i förhållandet 1 till 1 med ILCOIN digitala tillgångar, vilket gör att innehavarna kan ansluta sömlöst till Ethereum-nätverket och genomföra transaktioner på det.

”DeFi är en möjlighet för kryptovärlden. Vi har uttryckt i flera år att decentralisering inte bara handlar om huruvida en kod är tillgänglig för någon. Fri tillgång är värdelös om handel fungerar centralt. Det är nödvändigt att ha decentraliserade utbyten för att decentralisering ska bli verklighet”, Säger Norbert Goffa, verkställande direktör på ILCOIN Blockchain Project.

Goffa tillade, “Jag hoppas att tack vare DeFi-projekt kommer fler DEX att visas på marknaden och missbruk av tredje part effektivt kommer att elimineras. ”

WILC är ett instrument som utvecklats som en likviditetsförsörjningsmekanism som gör det möjligt för innehavarna att bidra med sina WILC-tillgångar i 50/50 par med populära mynt som ETH, DAI eller USDT till en mängd olika likviditetspooler.

Bidraget gör det möjligt för spelleverantörer att få belöningar från nätverkstransaktioner till 0,3% av den totala likviditet som de tillhandahåller. Belöningarna kommer automatiskt att tillföras innehavarens personliga plånböcker för omedelbar avyttring.

WILC-token är för närvarande tillgänglig på UniSwap-decentraliserade börsen och ILCOIN-utvecklingsteamet planerar att utöka tillgängligheten för WILC till mer decentraliserade börser inom en snar framtid.

”Målet med ILCOIN Development Team, på lång sikt, är att skapa en unik on-chain datalagringsplattform. Som ett innovativt projekt strävade vi alltid efter att skapa värde för våra användare. 2021 börjar lovande sedan efter Age of ILCOIN Retribution kunde vi komma in på marknaden med WILC på relativt kort tid, ” som Ramiro Faro Vélez, VD på SYDYG, uppgav.

Utvecklingsteamet för ILCOIN Blockchain-projektet har uppgett att WILC är ett fordon för framtida tekniska lösningar och har gjorts tillgängligt i flera applikationer, som kan laddas ner från https://wilc.finance.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link