Ikoniska fonder godkända för att utfärda och offentligt erbjuda en fysiskt stödd Bitcoin ETP

Ikoniska fonder godkända för att utfärda och offentligt erbjuda en fysiskt stödd Bitcoin ETP

Köpa Bitcoins
april 21, 2021 by Bitcoinera
8
Iconic Funds BTC ETN GmbH, ett dotterbolag till Iconic Funds GmbH (känt som “Iconic Funds” som helhet) har fått myndighetsgodkännande för utfärdande och offentligt erbjudande av en fysiskt stödd Bitcoin ETP (Exchange Traded Product). ETF kommer att gälla för notering på Frankfurtsbörsens reglerade marknad, som är planerad till veckan den 26 april 2021. Den nyligen
iconic-funds-approved-to-issue-and-publicly-offer-a-physically-backed-bitcoin-etp.png


Iconic Funds BTC ETN GmbH, ett dotterbolag till Iconic Funds GmbH (känt som “Iconic Funds” som helhet) har fått myndighetsgodkännande för utfärdande och offentligt erbjudande av en fysiskt stödd Bitcoin ETP (Exchange Traded Product).

ETF kommer att gälla för notering på Frankfurtsbörsens reglerade marknad, som är planerad till veckan den 26 april 2021.

Den nyligen godkända Bitcoin ETP är byggd som en traditionell ETP, ungefär som Xetra Gold. Det strävade efter att tillhandahålla ett kostnadseffektivt och användarvänligt sätt att investera och hålla Bitcoin. Var och en av den helt Bitcoin-kollaterala noteringen av ETP motsvarar ett krav på en viss mängd Bitcoin och handlas under tickersymbolen XBTI.

“Bitcoin och kryptoindustrin som helhet erkänns nu som en god tillgångsklass med institutioner och investerare som vill ha ett sömlöst och välbekant sätt att investera”, säger Patrick Lowry, VD för Iconic Funds and Cryptology Asset Group. ”Iconic syftar till att driva antagandet av kryptotillgångar genom att skapa förtroende för det för investerare. Med tanke på listan över Tier-1-tjänsteleverantörer som vi har samlat för vår fysiskt stödda Bitcoin ETP, tror vi att vi har lyckats på detta sätt. ”

Iconic Funds har investerat i krypto sedan 2017 och var den som utfärdade EU: s första helt licensierade kryptotillgångsindexfonder 2020. Iconic Funds blir lätt en av de mest innovativa kapitalförvaltningsgrupperna i världen för att ge ut en fysiskt stödd Bitcoin ETP som är mer kostnadseffektivt än de flesta av sitt slag.

Source link