Hur PIVX startar upp återupplivningen av sekretessmynt – Sponsrade Bitcoin News

Hur PIVX startar upp återupplivningen av sekretessmynt – Sponsrade Bitcoin News

Bitcoin Värde
februari 20, 2021 by Bitcoinera
14
sponsrad Genom sin historia har PIVX markerat många första på kryptomarknaden. Dessa inkluderar att vara det första PoS-projektet som använder zk-SNARK, masternoder, blockchain-styrning, deflationsmekanismer och privat insats. Med ett gediget värdeförslag och många prestationer inom ramen använder PIVX innovativ teknik för att skapa ett integritetsorienterat paradigm inom kryptovalutorummet. Blockchain Intelligence och Data Mining Känd benämnt
af453328-f6a5-48cc-ab84-e7f3a80d61b0.jpg


Genom sin historia har PIVX markerat många första på kryptomarknaden. Dessa inkluderar att vara det första PoS-projektet som använder zk-SNARK, masternoder, blockchain-styrning, deflationsmekanismer och privat insats. Med ett gediget värdeförslag och många prestationer inom ramen använder PIVX innovativ teknik för att skapa ett integritetsorienterat paradigm inom kryptovalutorummet.

Blockchain Intelligence och Data Mining

Känd benämnt de-anonymisering genom korrelation, tjänar blockchain-intelligens syftet att spåra transaktioner och koppla dem till sina ägare. Genom att använda smarta algoritmer som kryper igenom blockchain-transaktioner kan chainalysis-företag enkelt hålla koll på kryptovaluta-adresser.

Argument för kryptospårning är att avskräcka cyberattacker, hantera penningtvättare och stoppa olaglig aktivitet. Men de flesta kryptovalutaentusiaster är medvetna om det chainalysis-företag har en tendens att gräva djupare, ofta i människors privata men juridiska angelägenheter. Detta är inte annorlunda jämfört med cookiespårning över internet, men finansiell information är där de flesta drar gränsen.

Om kryptovalutor ska störa den nuvarande ekonomiska status quo måste entusiaster möta frågan att transaktionerna verkligen är offentliga – inte för brottslingar, utan snarare för att skydda människors grundläggande mänskliga rätt till integritet. Dagens banker skyddar privatlivet till viss del genom att åtminstone göra transaktioner osynliga för tredje part – Och för att blockchain ska förverkliga sin sanna kallelse måste denna princip speglas.

Öppenhet kontra integritet – ett offer?

Spårning av kryptovalutatransaktioner möjliggörs tack vare blockchains inneboende transparens, vilket är både en välsignelse och en förbannelse. Utan öppenhet kan blockkedjor potentiellt förlora en del av deras värdeproposition eftersom transaktionsspårning ger många fördelar som omröstning, val, frakt och betalningsspårning för order och mer.

I själva verket ger de flesta kryptovalutor en medelgrad av anonymitet, i den meningen att det inte är ens namn eller plats som spåras, utan snarare deras adresser och fonderna. Blockchain-intelligens lyckas dock genom att länka adresser och mynt till verkliga identiteter genom att ta hänsyn till andra faktorer. Dessa inkluderar länkning till KYC-ed utbyteskonton, välkända adresser och vanliga kontakter. Med tanke på dessa aspekter, finns det något hopp om att uppnå det perfekta systemet, som passar för nationella och internationella behov, inrymt i en ogenomtränglig blockchain?

Ja, det finns och sekretessmynt som PIVX leder vägen.

PIVX – En djup historia

Som en självmärkt mynt “Financial Data Protection”, PIVX är inte i närheten av att vara ett nystartat projekt. PIVX tillkännagavs 2015 och lanserades senare 2016. Kallas ofta som en av pionjärerna för sekretessmynt och ”första skyddade DeFi blockchain-projektet”, PIVX använder sig av proof-of-stake (PoS) och ZK-baserad SHIELD protokoll för att underlätta snabba transaktioner som skyddar användardata.

PIVX lanserades som en decentraliserad autonom organisation (DAO) som är självfinansierad genom statskassan. Släppt som svar på utseendet på blockchain-spårningsprogram som bryter mot användarnas integritet, PIVX blev snabbt en av marknadens tio bästa kryptovalutor efter marknadsvärde. Även om det är angeläget om att skydda data, stöder PIVX också transparenta transaktioner, samtidigt som de stöder användare med lukrativa incitament.

Genom sin historia har PIVX markerat många första på kryptomarknaden. Dessa inkluderar att vara det första PoS-projektet som använder zk-SNARK, masternoder, blockchain-styrning, deflationsmekanismer och privat insats. Med ett gediget värdeförslag och många prestationer inom ramen använder PIVX innovativ teknik för att skapa ett integritetsorienterat paradigm inom kryptovalutorummet.

Transparens och integritet – Det bästa från båda världar med PIVX

PIVX är mycket anpassningsbar till marknadens krav, så det kan underlätta både transparenta och anonyma transaktioner. Detta är möjligt tack vare dess SHIELD-protokoll, en världs första, helt skräddarsydd zk-SNARKs trädplantering som är kompatibel med konsensusprotokollet.

Enkelt uttryckt tillåter zk-SNARKs bearbetning av krypterade transaktioner på blockchain med extrem effektivitet – och PIVX har tagit denna funktion från Zcash och implementerat den ovanpå ett PoS (proof-of-stake) konsensusprotokoll. Ur ett perspektiv uppifrån och ner, PIVX valde de bästa sekretessfunktionerna som finns tillgängliga och implementerade dem på en PoS-blockkedja, vilket eliminerade skalningssvårigheter, stor energiförbrukning och risken för 51% attacker i samband med PoW. Det är i ett nötskal SHIELD-protokollet.

Introduktionen av en PoS-aktiverad zk-SNARK markerar en avgörande vändpunkt i blockchains historia – inget annat projekt har lyckats integrera dessa funktioner framgångsrikt före PIVX. Även Ethereums medgrundare, Vitalik Buterin, är också det hausse på zk-SNARKs som markeras i en nyligen tweet. Faktum är att vid byte till PoS, Ethereum 2.0 kommer också att implementera detta innovativa protokoll.

Chainalysis-insatser blir också meningslösa när man försöker analysera privata PIVX-transaktioner. SHIELD-distributionen gör det möjligt för blockchain att verifiera transaktionens äkthet utan att avslöja finansiell information för allmänheten. Eftersom blockchain-underrättelseansträngningar enbart bygger på att analysera transparent on-chain-data förblir PIVX-transaktioner dolda på begäran.

Inflation kontra deflation på PIVX

2020 kom den amerikanska centralbanken i rampljuset när den var präglade $ 3 biljoner USD, till synes ur luften. Experter världen över har hävdat att detta kommer att blåsa upp dollarn, vilket leder till en snabb förlust av dess köpkraft. Denna penningpolitik kan ha drivit bitcoininvesteringar ytterligare, eftersom amerikanska medborgare började förlora förtroendet för dollarn. Till skillnad från USD är bitcoins utbudsgräns begränsad till 21 miljoner BTC, medan präglingen halveras vart fjärde år.

Till skillnad från USD och BTC har PIVX valt en dynamisk myntleveransmodell. Detta hjälper till att säkerställa en långsiktig balans mellan inflation och deflation. Mekanismen fungerar genom att pruta 5 PIV på varje 1-minutsblock och bränna alla transaktionsavgifter. Med tanke på en liten handelsvolym stimulerar PIVX utgifterna och blir lite inflation. När det finns en högre handelsvolym ökar transaktionsavgifterna och fler mynt brinner. Detta leder till deflation samtidigt som man uppmuntrar till att spara genom insats snarare än att spendera. Genom att göra detta, PIVX-priset kan undvika plötsliga nedgångar samtidigt som man strävar efter en stadig tillväxttrend.

Myntets totala utbud är inte begränsat, men PIVX använder en begränsad dynamisk leveransmodell som begränsar det maximala antalet mynt som myntas per dag, månad och år. Därför kontrolleras utbudet och inflationen hålls på ett minimum.

Säkra inkomstströmmar via Masternodes och Cold Staking

Användare över hela världen uppmuntras att stödja PIVX genom masternoder och kall insats kontrakt. Masternode-operatörer hjälper till att säkra nätverket samtidigt som de skapar en optimal grad av decentralisering, och vid tidpunkten för publicering finns det någonstans i regionen 1700 aktiva masternoder globalt, den distribuerade naturen garanterar en hög decentraliseringsnivå. Operatörer får ungefär 9% i PIV-belöningar på årsbasis, samt 1 röst för varje masternode de kör.

Cold staking leder till ännu en inkomstström. Genom att gå med i avtalet kan användare sätta PIV-mynt direkt från en berättigad plånbok, oavsett om det är kärna, tredjepartsljus, hårdvaruenhet eller till och med en stationär eller mobil plånbok. Insatsmekanismen, som redan går smidigt, är ganska lik den som Ethereum planerar, med belöningar uppskattade till 8-9% per år. Med tanke på den framtida PIV-prisförutsägelsen kan satsning idag potentiellt låsa upp stort värde i framtiden.

Decentraliserande styrning

Att välja horisontellt röstbaserat ledarskap i form av en DAO, säger PIVX styrelsens rättigheter i händerna på masternode-operatörer. Samhället kan därför besluta om tilldelning av finanser och andra viktiga beslut som rör PIVXs framtid.

Nu när projektet har löst alla tekniska utmaningar är världen redo att bevittna återupplivandet av integritetsmedvetna kryptovalutor. PIVX har överhanden i det här loppet, eftersom det passar alla nya kriterier för störande projekt, till skillnad från andra sekretessmynt som inte upprätthåller anpassningsförmåga, sann anonymitet eller lukrativa incitament.

Som en DAO som använder PoS och det innovativa SHIELD-protokollet sätter sig en hausseartad känsla aktivt in. PIVs värde kommer ytterligare att drivas av de kommande deterministiska masternoderna, SHIELD-insatserna, SHIELD-masternoderna och stödet för staking pooloperatörer.

För att ta reda på mer om PIVX, besök hemsida, anslut Twitter eller GitHub eller gå med i PIVX-community att delta i nästa generation av integritet på blockchain.


Detta är ett sponsrat inlägg. Lär dig hur du når vår publik här. Läs ansvarsfriskrivning nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller begärande av ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link