Hur du kan få upp till 17% årligen innehav av digitala tillgångar – Finance Bitcoin News

Hur du kan få upp till 17% årligen innehav av digitala tillgångar – Finance Bitcoin News

Bitcoin Värde
februari 20, 2021 by Bitcoinera
6
Huvudströmmen har fångat en doft av vinsterna som kryptovalutor som bitcoin och ethereum har sett, men många människor är inte medvetna om de passiva inkomsterna kryptoanvändare får också. Medan ekonomiska aktörer ger människor med sparkonton 0,35% till 0,60%, kan digitala valutor ge människor 1-17% eller ännu mer genom att utnyttja vissa taktiker. Crypto returnerar som
crypto-earning-vs-savings-accounts-how-you-can-get-up-to-17-annually-holding-digital-assets.jpg


Huvudströmmen har fångat en doft av vinsterna som kryptovalutor som bitcoin och ethereum har sett, men många människor är inte medvetna om de passiva inkomsterna kryptoanvändare får också. Medan ekonomiska aktörer ger människor med sparkonton 0,35% till 0,60%, kan digitala valutor ge människor 1-17% eller ännu mer genom att utnyttja vissa taktiker.

Crypto returnerar som överträffar sparkontot

Du kanske har hört termen “få dina pengar att fungera för dig” tidigare, och det är vad sparkonton gör om de tjänar en procentandel av räntor över tiden. Visst kan en person vara lite mer riskfylld och investera i aktier och sådant, men med ett sparkonto sitter pengarna helt enkelt där och får en avkastning över en tidsperiod. Ju mer pengar som hålls, desto mer ränta får ett konto men idag gillar banker inte att ge ränta. Vi kan se att några av de bästa bankerna i världen bara ger 0,35% till 0,60% avkastning enligt de bästa sparkonto-räntorna på bankrate.com.

Kryptointäkter kontra sparkonton: Hur du kan få upp till 17% årligen innehav av digitala tillgångar
Dagens bankräntor erbjuder inte en person som sparar hög avkastning, ingen av dem erbjuder till och med 1%.

Nu kan du göra samma sak med kryptovalutor och få ett mycket bättre årligt procentavkastning (APY). Många centraliserade börser erbjuder var som helst mellan 1-12% i ränta för att placera eller hålla en digital tillgång på handelsplattformen under en tidsperiod. På handelsplattformen Coinbase kan du till exempel tjäna 1,25% APY för att hålla USDC. Coinbase aso erbjuder intjäningsbelöningar för att satsa algorand (ALGO), kosmos (ATOM) och tezos (XTZ). Dessa tre mynt ser utbetalningshastigheter antingen dagligen (ALGO), var tredje dag (XTZ) och en gång i veckan (ATOM).

Kryptointäkter kontra sparkonton: Hur du kan få upp till 17% årligen innehav av digitala tillgångar

Människor kan också utnyttja börsen Crypto.com, vilket ger kunderna upp till 2% till 6,5% per år (PA) för en myriad av kryptovalutor och upp till 12% för innehav av specifika stablecoins. Crypto.com-användare kan välja en ränta genom att välja en term som antingen kan vara flexibel, en månad lång och tre månader lång.

Flexibelt innebär att du kan ta ut och använda kryptovalutorna när som helst och du kan få 2% för kryptotillgångar som stöds och 8% för stabila mynt. En 30-dagarsperiod med Crypto.com får personen 4,5% för den genomsnittliga kryptotillgången, medan stablecoins får upp till 10%. 90-dagars villkor samlas upp 6,5% för mynt som ETH och BTC, och stallmynt som USDC kan få upp till 12%.

Kryptointäkter kontra sparkonton: Hur du kan få upp till 17% årligen innehav av digitala tillgångar
Den San Francisco-baserade börsen Coinbase har börjat erbjuda besparingsbelöningar för vissa mynt och insatsbelöningar också.

Coinbase och Crypto.com är inte de enda börserna eller förvaringslösningarna som erbjuder räntebärande konton. Andra räntebärande produkter erbjuds av Blockfi, Linus, Outlet Finance, Gemini, Kraken, Youhodler, Coinloan, Nexo och Celsius Network. Var och en har olika villkor och räntor beroende på kryptotillgången som hålls.

De flesta av dessa plattformar erbjuder högre procentsatser för stablecoins, eftersom fiat-backade kryptotillgångar kan ge spararna större avkastning. Naturligtvis är vårdslösningar mynt som innehas av en tredje part, och människor som väljer att samla intresse på detta sätt bör förstå att det finns en större risk. En vårdnadsplattform kan förfalska reserver, bli hackad eller till och med driva verksamheten i marken genom att fatta dåliga affärsbeslut. Som det gamla ordspråket säger “inte dina nycklar, inte dina mynt”, så att hålla pengar på en börs betyder att du litar på dem.

Utnyttjande av bevis för insats, Ethereum 2.0-insättning

Individer som vill göra passiv inkomst kan också göra det genom att utnyttja icke-vårdplattformar och satsa koncept. Insättning innebär att man använder en PoS-kryptotillgång och personen behöver en insatsplånbok för att utföra denna funktion (validera transaktioner) för att få insats. På samma sätt som ett sparkonto betyder insats bara att hålla tillgången och belöna mynt för det belopp som användaren har. Ju fler tokens som hålls medan du satsar, desto mer intresse får användaren.

Kryptointäkter kontra sparkonton: Hur du kan få upp till 17% årligen innehav av digitala tillgångar

För närvarande sätter vissa människor ethereum (ETH) med den nya ETH 2.0-satsningsfunktionen. För att tjäna ETH på detta sätt på ett icke-vårdande sätt behöver användaren dock totalt 32 ETH för att delta. Även om personen kan tjäna var som helst mellan 5% och 17% PA. Människor kan också spela ETH på ett förvaringssätt via börser som Kraken och Coinbase. San Francisco-utbytet Coinbase ger “mellan 3-7,5% belöning på vilken ETH du spelar.”

Kryptointäkter kontra sparkonton: Hur du kan få upp till 17% årligen innehav av digitala tillgångar

Defi-appar byggda på Ethereum, Bitcoin Cash, Polkadot och Tron

Dessutom, förutom staking, kan människor som vill skaffa avkastningsbärande avkastning på sina kryptotillgångar göra det genom att använda en decentraliserad finansieringsapplikation (defi). Det finns många defi-appar som Compound, Aave, Nuo Network, Ddex och Dydx som kan erbjuda en person en avkastning helt enkelt genom att tillhandahålla likviditet eller utlåning. En stor del av dessa icke-vårdande defi-appar ger idag högre avkastning för stablecoins.

Kryptointäkter kontra sparkonton: Hur du kan få upp till 17% årligen innehav av digitala tillgångar
Decentraliserade finansapplikationer, annars känd som defi, låter människor tjäna avkastning på ett icke-vårdnadsfullt sätt.

Med den här typen av appar kan människor tjäna avkastning baserat på en tidsperiod med många ERC20-tokens som TUSD, LINK, DAI, ETH, WBTC och USDC. Dessutom finns det andra blockkedjor som går mot att skapa defi-ekosystem, inklusive nätverk som Tron, Bitcoin Cash, EOS och Polkadot.

Kryptointäkter kontra sparkonton: Hur du kan få upp till 17% årligen innehav av digitala tillgångar

Ett exempel på BCH-nätverket är Anyhedge-protokollet som utvecklats av General Protocols-teamet, ett koncept som gör det möjligt för människor att utnyttja BCH med den icke-vårdande applikationen Detoken.

“Den första produkten som finns tillgänglig på Detoken är Anyhedge BCH-USD terminskontrakt”, detaljerade teamet när appen först lanserades. ”Detta är ett smart avtal som tillåter användare att säkra eller förlänga sin BCH samtidigt som de tjänar finansieringspremie. Användare behåller också kontrollen över sina egna pengar under hela processen. ”

Låt dina pengar fungera för dig

Alla ovannämnda plattformar och verktyg ger människor en chans att få sina pengar att fungera för dem. Individer kan tjäna avkastning genom att göra något de förmodligen gjorde innan de visste att de kunde tjäna ränta – helt enkelt hålla. Denna decentraliserade form av likviditet kommer att fortsätta växa så länge efterfrågan på kryptotillgångar är fortsatt stark.

Om massöverföring fortsätter att öka kan likviditet och potentiella intäkter bara bli bättre över tiden. När den vanliga räknaren fångar upp dessa massivt högre räntor än bankernas små 0,35% till 0,60% räntor kommer det inte dröja länge innan de vill flytta sina medel till något som samlar verkligt intresse över tiden.

Vad tycker du om alla plattformar och tjänster som gör det möjligt för människor att göra passiva inkomster bara genom att lagra sina kryptotillgångar? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

Aave, APY, bankräntor, banker, Blockfi, Coinbase, Compound, Crypto.com, depå, Ddex., Decentraliserad finansiering, DeFi, tjäna, tjäna, High Yield Returns, Just Mining, Kraken, Noncustodial, PA, passiv inkomst, PoS , Proof-of-Stake, sparkonton, Staked, staking

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Coinbase, Crypto.com, Ethereum, Bankränta, Detoken, Allmänna protokoll,

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller begärande av ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link