HOPR är värd för Global Token Launch Event den 24 februari efter det första DAO-experimentet

HOPR är värd för Global Token Launch Event den 24 februari efter det första DAO-experimentet

Köpa Bitcoins
februari 24, 2021 by Bitcoinera
13
HOPR Jungfrau-utgåvan markerar den första offentliga utgåvan av HOPR-sekretessprotokollet och HOPR-token. HOPR: s token release-mekanism bestämdes av en DAO-omröstning, oberoende av själva projektet. Zurich, Switzerland – HOPR, en schweizisk Web3-pionjär, håller ett globalt evenemang den 24 februari för att markera lanseringen av dess token- och sekretessprotokoll. HOPR: s sekretessprotokoll är det första som ger incitament
720.pngHOPR Jungfrau-utgåvan markerar den första offentliga utgåvan av HOPR-sekretessprotokollet och HOPR-token. HOPR: s token release-mekanism bestämdes av en DAO-omröstning, oberoende av själva projektet.

Zurich, Switzerland – HOPR, en schweizisk Web3-pionjär, håller ett globalt evenemang den 24 februari för att markera lanseringen av dess token- och sekretessprotokoll. HOPR: s sekretessprotokoll är det första som ger incitament för decentraliserad metadata-integritet, vilket säkerställer att människor och enheter kan överföra data säkert utan att läcka ut identifierbara metadata.

Användare som kör HOPR-noder kan tjäna HOPR-tokens för att stödja HOPRs globala sekretessnätverk.

Under lanseringsdagen kommer HOPR-föreningen att köra online-evenemang och tävlingar i samarbete med lokala kryptosamhällen och media över tio olika tidszoner. Evenemanget pågår från 8:00 CET till 18:00 CET den 24 februari 2021 och reser från Tokyo till San Francisco. Det kommer också att sammanfalla med den första offentliga distributionen av tokens, som börjar kl 14:00 CET.

Tokenlanseringen kommer efter ett första DAO-experiment (decentraliserad autonom organisation) där timingen och logistiken för tokenlanseringen bestämdes av HOPR Genesis DAO, en gemenskap med mer än 3000 HOPR-testnätdeltagare, oberoende av projektgruppen själv. Mer än 1 500 röster avgjordes på det slutgiltiga förslaget, en oöverträffad valdeltagande i DeFi-rymden.

DAO röstade för en förförsäljning i samhället, följt av en offentlig distribution på de decentraliserade finansplattformarna Balancer.finance och Uniswap.exchange, två populära DeFi-verktyg för att tillhandahålla decentraliserad likviditet. Totalt kommer 85m HOPR-token att delas ut.

“Sekretessinfrastruktur, mer än någon annan blockchain-applikation, kräver verkligen en motståndskraftig styrelsefond”, säger Dr Sebastian Buergel, grundare av HOPR.

“HOPR-samhällets engagemang har varit oöverträffat i världen av decentraliserad styrning under projekten före lanseringen, där samhället – och inte teamet – verkligen sitter i förarsätet.”

HOPR Jungfrau-utgåvan markerar den första offentliga utgåvan av HOPR-sekretessprotokollet och HOPR-tokens. HOPR-tokeninnehavare kan tjäna ytterligare HOPR-tokens genom att placera dem i en HOPR-nod, vilket bidrar till ett globalt decentraliserat, stimulerat mixnet som är utformat för att tillhandahålla data på nätverksnivå och integritet för metadata.

HOPR, som såg att dess samhällen växte snabbt i slutet av 2020 tack vare sina innovativa spelade och uppmuntrade testnät, kommer att köra en liknande serie spel under lanseringsevenemanget. HOPRs community-kanaler finns för närvarande på 11 språk och tjänar mer än 20 000 medlemmar, varav mer än 3000 är berättigade till DAO-deltagande.

Deltagare i lanseringsdagstävlingen kommer att kunna vinna en andel på 100.000 HOPR-tokens och ett storpris som består av en resa till Zürich, Schweiz och Jungfrau, berget som ger den senaste HOPR-utgåvan sitt namn.

Om HOPR

HOPR tillhandahåller verktygen och ramarna för ett integritets-första lager noll i Web3-ekosystemet, vilket säkerställer att alla har kontroll över sin integritet, data och kryptotillgångar när de navigerar online.

HOPR-protokollet introducerar det allra första öppna incentiverade mixnet, där vem som helst kan tjäna tokens för att satsa och köra noder. Dr Sebastian Bürgel, som hjälpte till att utarbeta DLT-lag (Distribuerad Ledger-teknik) i Schweiz, leder ett mångsidigt HOPR-team som inkluderar prisbelönta blockchain-hackare och Silicon Valley-tekniker.

Han får sällskap av medgrundare Rik Krieger (affärsutveckling, marknadsföring, HR och ekonomi), medgrundare Robert Kiel (kryptografi och protokollutveckling) och ett globalt team av utvecklare och kryptoexperter.

HOPR kombinerar den traditionella föreningen som en beprövad juridisk enhet i schweizisk jurisdiktion med principerna för en decentraliserad autonom organisation (DAO) vilket resulterar i decentraliserad samhällsaktiverande styrning (DecenGov). HOPR har sitt huvudkontor i Zürich, Schweiz, som invigdes i mars 2020 och sysselsätter 14 teammedlemmar, varav åtta arbetar och bor i Zürich.

(Vinn en resa till Schweiz: https://vimeo.com/514633549)

Mediekontakt

Företag: HOPR

Kontakt: Rik Krieger, medgrundare

Telefon: +41 78937 2020

Twitter: https://twitter.com/hoprnet

E-post: PR@HOPRnet.org

Webbplats: https://hoprnet.org/

Adress: Kirchenweg 8, CH-8008 Zürich, Schweiz

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link