Hip Hop Star Nas kallar sig ‘Cryptocurrency Scarface’, nämner Coinbase-investering i ny video – Bitcoin News

Hip Hop Star Nas kallar sig ‘Cryptocurrency Scarface’, nämner Coinbase-investering i ny video – Bitcoin News

Bitcoin Värde
maj 3, 2021 by Bitcoinera
2
Hiphoplegenden och inspelningskonstnären Nasir Jones, känd under sitt namn “Nas”, släppte nyligen en ny video med skivproducenten DJ Khaled och rapparen Jay-Z. Låtskrivaren nämnde att det var en “kryptovaluta Scarface” och nämnde också San Francisco-företaget Coinbase i sitt rim. Nas var en tidig Coinbase-investerare redan 2013 och det beräknas att Nas tog in mer än
nasddd.jpg


Hiphoplegenden och inspelningskonstnären Nasir Jones, känd under sitt namn “Nas”, släppte nyligen en ny video med skivproducenten DJ Khaled och rapparen Jay-Z. Låtskrivaren nämnde att det var en “kryptovaluta Scarface” och nämnde också San Francisco-företaget Coinbase i sitt rim. Nas var en tidig Coinbase-investerare redan 2013 och det beräknas att Nas tog in mer än 100 miljoner dollar från sin investering i företaget.

Nas dubbar sig ‘Cryptocurrency Scarface’

Nas är en mycket känd hiphop-inspelningsartist och sedan 1994 har han släppt tolv studioalbum som har certifierats platina och multi-platina i USA Nas har också ansetts vara en av de största rapparna genom tiderna, där uppe med Eminem , Jay-Z, Andre 3000, Lil Wayne, the Notorious BIG och Tupac. Förutom att vara låtskrivare är Nas också en entreprenör och han har investerat i många projekt genom åren.

En lukrativ investering Nas har gjort var med San Francisco-företaget Coinbase (Nasdaq: COIN), ett kryptoföretag som just noterades offentligt. Nas investerade inte direkt i Coinbase, eftersom hans investering gjordes via portföljbolaget Queensbridge Venture Partners. Queensbridge avslöjade att det var en investerare i Coinbase 2013, när det hjälpte till att samla in 25 miljoner dollar i en serie B-finansieringsrunda. Coinbase värderades till 100 till 200 miljoner dollar 2013, och sedan dess har företaget samlat enormt mycket värde.

Tillbaka till 2014 sa Nas till före detta Coindesk-reporter Pete Rizzo “[Bitcoin] kommer att utvecklas till en bransch som är så stor, om inte större, än Internet. ” Vid den tiden avslöjade han också att Queensbridge Venture Partners hade investerat i Coinbase. Nu när Coinbase har noterats på Nasdaq och för närvarande handlas för $ 297 per aktie, har tidiga Coinbase-investerare som Nas och NBA-stjärnan Kevin Durant tjänat mycket pengar. Analytiker tror att Queensbridge Venture Partners kunde ha samlat cirka 50 miljoner dollar till och med 150 miljoner dollar när COIN-aktier kom ut genom porten.

‘Long Crypto Forever’

Efter COINs debut på Nasdaq och aktiehandeln bland marknadsdeltagare nämnde Nas sin Coinbase-investering i sin senaste video med Jay-Z och DJ Khaled. Låten heter ”Sorry, Not Sorry” och låten har även James Fauntleroy och Harmonies. Det lyriska innehållet Nas ger nämner vadslagning på kryptovaluta snarare än ett myntkast.

Krypto-omnämnandet i videon ”Sorry, Not Sorry” säger:

Vinnare i livet, f ** ka myntkast / I’m Coinbased, cryptocurrency Scarface.

New York-rapparen Curtis Jackson, känd under sitt scennamn “50 Cent”, gratulerade också Nas och Brooklyn Nets-stjärnspelaren Kevin Durant för att de vann stort med sina Coinbase-investeringar. “Jag älskar att se mitt folk vinna”, sa 50 Cent om Coinbase-investeringen i mitten av april.

Den 15 april, Nas: s officiella Twitter-konto skrev:

Lång krypto för alltid …. i sjukdom och i hälsa.

Nas är inte den enda hip-hop-mogulen som gillar kryptovalutor och till och med 50 Cent själv sålde sitt album för bitcoin för flera år sedan. 50 Cent hävdar dock att han sålde sina kryptotillgångar efter att rapparen lämnade in konkurs. Andra kryptofokuserade hiphop-artister inkluderar Snoop Dogg, Talib Kweli, DJ Khaled, Murda Beatz, Logic, Kanye West och Pitbull.

Vad tycker du om den nya videon Nas som släpptes med Jay-Z och DJ Khaled som nämner kryptovaluta och Coinbase i texterna? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

50 Cent, Bitcoin, Bitcoin (BTC), BTC, COIN, Coinbase, Crypto, Cryptocurrency Scarface, Curtis Jackson, DJ Khaled, Kanye West, Kevin Durant, Logic, Murda Beatz, Nas, Nas Investment, nasdaq, nasdaq exchange, Nasir Jones , Pitbull, Snoop Dogg, Talib Kweli

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link