Hashdex Nasdaq Crypto Index ETF: s debut debuterar topp 5

Hashdex Nasdaq Crypto Index ETF: s debut debuterar topp 5

Köpa Bitcoins
april 28, 2021 by Bitcoinera
5
Hashdex, ledande kryptocentrerat kapitalförvaltningsföretag, debuterade det första kryptoindex-ETF. Hashdex Nasdaq Crypto Index Fund (HNCI ETF) har börjat handlas på brasiliansk börs B3 under tickersymbolen HASH11. Fonden debuterade med R $ 615.250.700,00. Det ursprungliga erbjudandet leddes av Genial med Banco do Brasil, BTG och Itaú. ETF bygger på de befintliga fonderna från Hashdex, och dess fem
crypto-graph.png


Hashdex, ledande kryptocentrerat kapitalförvaltningsföretag, debuterade det första kryptoindex-ETF. Hashdex Nasdaq Crypto Index Fund (HNCI ETF) har börjat handlas på brasiliansk börs B3 under tickersymbolen HASH11.

Fonden debuterade med R $ 615.250.700,00. Det ursprungliga erbjudandet leddes av Genial med Banco do Brasil, BTG och Itaú.

ETF bygger på de befintliga fonderna från Hashdex, och dess fem bästa bevis visar att det finns en ökande efterfrågan på kryptotillgångar i Latinamerika och över hela världen.

HNCI ETF erbjuder en fullständig exponering för en marknadsviktad korg med kryptotillgångar som justerar sig själv när tillgångsklassen genomgår förändring. Fondens stora marknadsrepresentation, betrodda styrning, dagliga likviditet och rättvisa avgifter gör det möjligt att tillgodose behoven hos institutionella investerare, finansiella rådgivare och privatinvesterare.

Denna fond höjer ribban för resten av marknaden. Ankomsten av HASH11 till B3 ger investeraren mer komfort och säkerhet, som kommer att ha tillgång till en korg med tillgångar med periodisk återbalansering och som följer de internationella säkerhetsparametrarna i denna sektor.

Marcelo Sampaio, VD för Hashdex Ltd.

Fonden syftar till att spåra Nasdaq Crypto Index (NCI), ett index som representerar den institutionellt investerbara kryptotillgångsmarknaden som utvecklas av både Hashdex och Nasdaq. En gång i kvartalet kommer NCI och dess relaterade ETF att balanseras om.

Andrew Puschel, chef för strategi, anser att HNCI ETF är en anmärkningsvärd milstolpe för Hashdex, de brasilianska finansmarknaderna och kryptosamhället världen över. Puschel tillade att kryptoekonomin kommer att förnya och driva tillväxten i världens ekonomi, och att Hashdex kommer att spela en viktig roll.

Source link