Gråskala planerar att investera i andra digitala tillgångar

Gråskala planerar att investera i andra digitala tillgångar

Köpa Bitcoins
februari 26, 2021 by Bitcoinera
6
Tidigare idag meddelade Grayscale att de skulle utforska nya digitala tillgångar med mer produktutbud att presentera för sina kunder. Grayscale, världens ledande digitala tillgångsinstitution, hoppas kunna dra mer från kryptorummet, inklusive en ökning av sina OTC-produkter. Grayscale Investments hoppas kunna testa nya digitala tillgångar för att uppmuntra mer exponering kring virtuella investeringar i tillkännagivandet. För
BIC_grayscale_trust_fund_asset-02.jpg.optimal.jpgTidigare idag meddelade Grayscale att de skulle utforska nya digitala tillgångar med mer produktutbud att presentera för sina kunder.

Grayscale, världens ledande digitala tillgångsinstitution, hoppas kunna dra mer från kryptorummet, inklusive en ökning av sina OTC-produkter.

Grayscale Investments hoppas kunna testa nya digitala tillgångar för att uppmuntra mer exponering kring virtuella investeringar i tillkännagivandet. För närvarande är gråskala hemma för åtta investeringsprodukter med en tillgång som BTC, ETC, ETH, BCH, LTC, ZEC, XLM och ZEN.

En dynamisk kryptoindustri

Michael Sonnenshein, VD för Grayscale, påpekade att den digitala valutasektorn är mycket dynamisk, vilket gör det till en giltig anledning att söka nya produkterbjudanden. Därför ser det New York-baserade ekosystemet fram emot att identifiera innovativa och lovande digitala tillgångar med många möjligheter som uppfyller investerarnas krav.

Dessutom har digitala valutor som bitcoin visat sig vara mer lukrativa, särskilt med den senaste tidens prisuppgångsmoment som främst drivs av institutionella investerare.

Men scenariot förändras när enheter flyttar fokus på andra digitala valutor på marknaden förutom bitcoin. Ett perfekt exempel är tydligt i CI Financials senaste förslag om att lansera den allra första ETH ETF med en ticker som kallas ETHX.

Grayscale undersöker för närvarande tillgångar som ADA, AAVE, BAT, COMP, LINK, XMR, MKR, FIL, EOS, SUSHI, DOT, UNI, YFI, för att bara nämna några få.

Från listan är det tydligt att Grayscale har blickar mot DeFi-ekosystem som har sett en boom under det senaste året.

Företaget betonade dock att inte alla framtidsutsikter kommer att stå som investeringsprodukter, eftersom det behöver utvärdera alla faktorer kring tillgångarna.

Gråskala på skakig mark som kryptomarknadsdoppar

Nyligen tillkännagav världens främsta förvaltare av digitala tillgångar företagets genombrott efter 40 miljarder dollar och placerade sina digitala tillgångar värda över 34 miljarder dollar för första gången, eftersom BTC och ETH båda nådde nya rekordhöga toppar.

tweet citera ’40 är den nya 20, ‘Grayscale gav en sammanfattning av hur dess produkter gick hittills.

Det är dock för närvarande i oro eftersom de flesta kryptor står inför en nedåtgående trend, vilket orsakar en 20% -dyk. Enligt analytiker, den första gången den digitala kapitalförvaltaren handlar BTC med rabatt sedan 2017.

Efter att kungsmyntets återhämtning till $ 52 000-nivån var kortvarig följde gråskala-aktier efter. Kryptomarknaden är orolig för att den största kryptoköparen kommer att stoppa förvärv, vilket leder till en ytterligare krasch i kryptopriser.

Ändå utnyttjade det doppet och köpte mer ETH, uppskattat till över 15 500 ETH-mynt under det senaste dygnet.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link