Gemini-rapporten visar att nästan två tredjedelar av amerikanska vuxna är intresserade av krypto

Gemini-rapporten visar att nästan två tredjedelar av amerikanska vuxna är intresserade av krypto

Köpa Bitcoins
april 22, 2021 by Bitcoinera
8
Gemini, kryptobörsen och vårdnadshavaren, släppte idag en omfattande rapport om den amerikanska kryptomarknaden. Uppgifterna från en nationellt representativ undersökning av 3000 amerikanska vuxna pekar på en betydande expansion och diversifiering av landets kryptoinvesterare. Några av de andra trenderna förklaras i Crypto-rapportens tillstånd 2021. Forskningen illustrerar hur attribut som kön, ålder, inkomst och plats förändras från
usa-rmillennials.png


Kryptointresse i USA

Gemini, kryptobörsen och vårdnadshavaren, släppte idag en omfattande rapport om den amerikanska kryptomarknaden. Uppgifterna från en nationellt representativ undersökning av 3000 amerikanska vuxna pekar på en betydande expansion och diversifiering av landets kryptoinvesterare.

Några av de andra trenderna förklaras i Crypto-rapportens tillstånd 2021. Forskningen illustrerar hur attribut som kön, ålder, inkomst och plats förändras från den typiska kryptoinvesteraren. Enligt rapporten kommer antalet kryptovalutainvesterare att fördubblas i år. Dessutom utgör äldre kvinnor majoriteten av de “krypto-nyfikna” – de som är på randen till att investera – och många av dem närmar sig pension.

Undersökningen avslöjade också att det finns många fler människor som är krypto nyfikna – 63% av amerikanska vuxna – än som är helt ointresserade av krypto – bara 23% – vilket indikerar en lovande framtid för kryptos tillväxt.

Andra viktiga resultat är:

  • Fler kvinnor än män är bland de som är intresserade av att komma in i krypto snart, som utgör 53% av de krypto nyfiken rapporterar intresse för att investera i tillgångsklassen. När man tittar djupare är bara en fjärdedel av dessa krypto-nyfikna kvinnor under 35 år och 25% är nära pension vid 55 år eller äldre.
  • Utbildning är avgörande för att konvertera krypto-nyfikna konsumenter till faktiska innehavare, med 39% av dem som inte har kryptokurrency som betraktar sig som “något eller mycket” kunniga om kryptovaluta, men 60% identifierar sig som “inte särskilt” eller “inte alls” kunniga. En stark majoritet av amerikanska vuxna (77%) anger att de är öppna för att lära sig mer om digitala tillgångar, oavsett om de redan äger kryptovaluta eller inte.
  • Antalet kryptoinvesterare är nästan dubbelt i år, med 13% av amerikanska vuxna som planerar att köpa krypto de närmaste 12 månaderna.
  • Den “genomsnittliga” kryptoinvesteraren kommer att förändras snart på grund av dessa nya aktörer – den nuvarande profilen är en 38-årig man som tjänar cirka 111.000 dollar per år.
  • Nästa våg av kryptoköpare är äldre och har något mindre årliga inkomster, med en genomsnittlig ålder på 44 och en genomsnittlig hushållsinkomst på 107 000 USD per år.

”Denna nya forskning signalerar en värdefull och välkommen diversifiering av kryptos investerarbas. En bredare uppsättning deltagare etablerar en positiv långsiktig utveckling av marknaden, säger Noah Perlman, Chief Operating Officer på Gemini. ”Handelsplattformar som prioriterar säkerhet och smart reglering, samtidigt som det är enkelt för alla att använda, gör kryptovalutor tillgängliga och attraktiva. Vi tror att digitala tillgångar är en strategisk del av en väl avrundad portfölj och att tillhandahålla kryptoutbildning hjälper till att avlägsna hinder för inträde. ”

För mer insikt, ladda ner hela rapporten på https://www.gemini.com/state-of-us-crypto

Source link