Fungram LTD har ansökt om befriat erbjudande av värdepapper från SEC – Pressmeddelande Bitcoin News

Fungram LTD har ansökt om befriat erbjudande av värdepapper från SEC – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoin Värde
februari 26, 2021 by Bitcoinera
9
pressmeddelande PRESSMEDDELANDE. Den 26 januari 2021 har Fungram LTD, som ett omfattande blockchain-företag som betjänar världen, ansökt om ett undantaget erbjudande av värdepapper från US Securities and Exchange Commission (SEC). Baserat på de tre stora ekologiska sektorerna, DeFi-utlåningssystem, krypterad indexplattform och decentraliserad plånbok, kommer Fungram att tillhandahålla ett smart och öppet ekonomiskt applikationsekosystem med låg
fungramsec2.jpg


PRESSMEDDELANDE. Den 26 januari 2021 har Fungram LTD, som ett omfattande blockchain-företag som betjänar världen, ansökt om ett undantaget erbjudande av värdepapper från US Securities and Exchange Commission (SEC).

Baserat på de tre stora ekologiska sektorerna, DeFi-utlåningssystem, krypterad indexplattform och decentraliserad plånbok, kommer Fungram att tillhandahålla ett smart och öppet ekonomiskt applikationsekosystem med låg åtkomsttröskel för alla och kommer att ge en snabb kanal för kommersialisering av kryptovaluta.

I framtiden kommer användarna att kunna hitta 99% av blockchain-applikationer från hela världen genom att använda Fungrams mobilapplikationer, eller så kan de investera i andra DeFi-applikationer. Fungram fokuserar på sökning och navigering, huvudkanalens ingång och detsamma som Google, kommer att kunna öppna blockchain-industrikanalen samtidigt som de implementerar kommersiella applikationer för att uppnå dubbla skördar i både plattformsvärde och användar rykte, dvs. budgivning, reklam och finansiella tjänster .

De mogna Web3.0-verktygen och serviceavtalen kommer att locka fler framstående utvecklare och applikationer för att bygga ett ekosystem tillsammans och samla också mer blockchain-data samt främja behovet av effektivare tillgång till effektiv data. I det långa loppet, med ytterligare expansion av blockchain-applikationer, kommer Fungram att tillhandahålla index och tjänster för sådana blockchain-data som DeFi och Web3.0 på ett decentraliserat sätt, vilket visar ett relativt lovande utvecklingsperspektiv i framtiden.

Tack vare den enastående layouten inom blockchain-industrin runt om i världen och år av intensiv förbättring av efterlevnaden av kryptovalutor har Fungram gjort stegvisa prestationer genom lagets ofullständiga ansträngningar och har aldrig slutat gå vidare. I framtiden har Fungram åtagit sig att bygga en mer komplett intelligent navigering för blockchain, liksom en öppen ekonomisk ekologisk miljö, samordna uppströms- och nedströms blockchain-industrin och främja en hållbar utveckling av blockchain-ekologi och distribuerad handel tillsammans med internationella partners.

Tryck på Kontakt: medium@myfungram.com


Detta är ett pressmeddelande. Läsare bör göra sin egen aktsamhet innan de vidtar några åtgärder relaterade till det marknadsförda företaget eller någon av dess dotterbolag eller tjänster. Bitcoin.com ansvarar inte, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i pressmeddelandet.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link