Fundstrat Briefing upprätthåller sexsiffriga Bitcoin-prisprognoser, $ 10K Ethereum-mål – Marknader och priser Bitcoin News

Fundstrat Briefing upprätthåller sexsiffriga Bitcoin-prisprognoser, $ 10K Ethereum-mål – Marknader och priser Bitcoin News

Bitcoin Värde
maj 1, 2021 by Bitcoinera
3
Fundstrat Global Advisors senaste “Weekly Crypto Briefing” och företagets ledande digitala tillgångsstrateg, David Grider, anser att ett bitcoin-pris på 100 000 dollar per mynt fortfarande är “intakt”. Dessutom tror Fundstrat att priset på eterum kommer att nå ett mål på 10 000 dollar, medan hela kryptoekonomin är “på väg att nå 5 biljoner dollar.” Fundstrat
ethbtc45.jpg


Fundstrat Global Advisors senaste “Weekly Crypto Briefing” och företagets ledande digitala tillgångsstrateg, David Grider, anser att ett bitcoin-pris på 100 000 dollar per mynt fortfarande är “intakt”. Dessutom tror Fundstrat att priset på eterum kommer att nå ett mål på 10 000 dollar, medan hela kryptoekonomin är “på väg att nå 5 biljoner dollar.”

Fundstrat upprätthåller $ 100 000 mål för Bitcoin

Det oberoende finansiella forskningsföretaget Fundstrat har en mycket hausse syn på den nuvarande banan för kryptovalutamarknader i framtiden. Fundstrats digitala tillgångsstrateg, David Grider, förklarar i företagets veckovisa information om digitala tillgångar som bitcoin (BTC) har återhämtat sig efter en ”sund avkylningsperiod förra veckan.”

Griders rapport säger vidare att ”makrobakgrunden förblir tillmötesgående [and the] tjurmarknaden förblir intakt. ” Fundstrat-genomgången betonar:

Vi tror att tjurmarknaden förblir intakt och vi upprätthåller vårt $ 100 000 Bitcoin-prismål.

En av de tillmötesgående anledningarna till den hausseartade uppfattningen som Fundstrat nämner är att Federal Reserve träffades i veckan och beslutade att hålla sin penningpolitiska lättnadspolicy intakt. “Fed: s senaste riktlinje att den planerar att förbli tillmötesgående bör vara stödjande för risktillgångar som krypto”, påpekade Grider.

Den digitala tillgångsstrategen sa att företaget sa att det hade förutspått en storm av företag som kom in i kryptoutrymmet tillbaka i januari och Fundstrat hävdar att detta för det mesta har genomförts. Grider noterade att företaget tror att detta kommer att “hända mer och bli en ny källa för kapitalflöden till kryptoekonomin.”

‘Ethereum fortsätter att överträffa Bitcoin’

Efter att rapporten diskuterat bitcoin (BTC) och företag som kommer in i kryptoindustrin detaljerade Fundstrats Grider att företaget upprätthåller ett prismål på $ 10,5 000 per eter och nämnde kryptotillgången “fortsätter att överträffa BTC.” Ethereums digitala ekonomi ger Fundstrat-chefer en hausseartad syn och rapporten noterar “stora mängder utveckling som händer” i ETH-nätverket.

“Dessa applikationer genererar ~ 3x avgifterna för Ethereum-nätverket jämfört med Bitcoin som handlas till ~ 3x marknadsvärdet – Ethereum och andra möjliggör nya finansiella applikationer som har vuxit betydligt i skala under det senaste året”, lyfter Fundstrat-rapporten fram.

Ethereum Towers Over Competitors

Fundstrat är inte de enda som förutsäger att eterumpriser (ETH) kan göra $ 10 000 per mynt. Den populära förespråkaren och investeraren för digitala tillgångar, Spencer Noon, diskuterade också eterblästring till $ 10 000-regionen den här veckan. Middag twittrade om en lista med “10 tecken ETH är på god väg till 10 000 USD.”

“Ethereum dvärgar varje blockchain när det gäller betalda avgifter, med en aktuell löptakt på nästan 7 miljarder dollar – vilket bekräftar en enorm efterfrågan på ETH-blockutrymme,” tillade Noon. Twitter-tråden fortsatte:

Ethereum betalar 30,5 miljarder dollar i värde per dag, mycket mer än Bitcoin och alla andra blockkedjor – för att sätta detta i sitt sammanhang avvecklar Paypal ~ 2,5 miljarder dollar dagligen. Ethereum har 625 000 aktiva adresser dagligen (90-dagars MA) – en siffra som fortsätter att klättra och nu sitter bekvämt vid ATH.

Middags Twitter-tråd fortsätter att lista de fördelar som ETH har haft jämfört med BTC på senare tid. Bitcoin.com News rapporterade nyligen om hur ethereums marknadsvärdering har ätit bort BTC-dominans. Faktum är att de senaste dagarna har ETH-dominansen hoppat över 15-percentilen, men idag är den 14,6%.

I början av 2021 var BTC-dominansen i 60-percentilintervallet och stötte till och med upp till 70% i år. BTC-dominans, delvis på grund av ETHs marknadsvärde men också ett antal andra kryptotillgångar, har dock nippat bort vid bitcoins lunch.

Vad tycker du om det finansiella forskningsföretaget Fundstrats senaste genomgång? Tror du att ethereum blir $ 10 000 per enhet? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

$ 100K, $ 10K, Bitcoin (BTC), Bitcoin Price, BTC, David Grider, digital tillgångsstrateg, ETH, Ethereum (ETH), Ethereum Price, Fundstrat, Market Performance, marknader och priser, Performance, Six-siffror, transaktioner

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link