Från start till framgångshistoria – Morpheus.Network förändrar global handel med Blockchain – Pressmeddelande Bitcoin News

Från start till framgångshistoria – Morpheus.Network förändrar global handel med Blockchain – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoin Värde
april 24, 2021 by Bitcoinera
7
pressmeddelande PRESSMEDDELANDE. Blockchain-driven supply chain management-plattform, Morpheus.Network, har lanserat en uppdaterad plattform, skapat ett Agribusiness-avtal med den argentinska regeringen och var en vinnare i tävlingen “Future of Ports” 2021. Burlington, ON – Morpheus.Network är ett av världens ledande ekosystem i försörjningskedjan och förändrar den globala handelsindustrins ansikte 2021. Företaget har just lanserat sin uppdaterade leveransplattform
bluepill.jpg


PRESSMEDDELANDE. Blockchain-driven supply chain management-plattform, Morpheus.Network, har lanserat en uppdaterad plattform, skapat ett Agribusiness-avtal med den argentinska regeringen och var en vinnare i tävlingen “Future of Ports” 2021.

Burlington, ON Morpheus.Network är ett av världens ledande ekosystem i försörjningskedjan och förändrar den globala handelsindustrins ansikte 2021. Företaget har just lanserat sin uppdaterade leveransplattform av företagsklass, nästa generation, gick med på ett globalt jordbruksprojekt med SENASA och var en av de fem vinnarna av årets prestigefyllda Gulftainer-tävling “Future of Ports”.

Vad är Morpheus.Network?

Morpheus.Network är ett försörjningskedjesekosystem med förmågan att utvidga sig utöver befintlig industriteknik genom sin blockchain-teknik. Morpheus.Network-plattformen finns på molnet mellan blockchain och IoT, med potential att integreras med olika tekniker och enheter i ett enda format.

Morpheus-ekosystemet kan på ett unikt sätt effektivisera leverantörskedjeprocessen för tusentals företag och har en enorm potential att revolutionera olika processer som används av ledare i flera branscher, såsom handel och logistik.

Utvecklar industrin med den argentinska regeringen

I november 2020 blev Argentina en global teknologiledare inom jordbruksindustrin med hjälp av den etablerade nationella programvaruleverantören Polaris Network. Polaris anser att Morpheus.Network-teknik som stöds av blockchain-teknik är perfekt för att uppfylla de nya reglerna från National Food Safety and Quality Service, SENASA.

De Morpheus.Network plattform erbjuder flexibla lösningar av företagsklass för att stödja agribusiness-kunder ombord i Argentina. Försörjningskedjans ekosystem kommer att ge det perfekta nätverket för att växa Argentinas jordbrukssektor och etablera sig som en ledare på en marknad värt 60 miljarder dollar.

Med Polaris & Morpheus.Network som redan arbetar med ett projekt med SENASA, vill de två företagen nu implementera blockchain och IoT-teknik för att utnyttja Morpheus.Network-lösningen för djurhantering och certifiering. Jordbrukssektorn involverar tusentals företag och med dessa två kommande projekt kan Morpheus.Network visa sig vara avgörande för att hjälpa den argentinska regeringen att bli en global teknologiledare.

Vinnaren “Framtida hamnar”

Det här året Morpheus.Network har valts ut som en av de 5 vinnarna från finalisterna i “Future of Ports” -tävlingen, från totalt 10 finalister från 2000 nystartade företag över 6 kontinenter och över 200 städer.

Tävlingen identifierade de mest lovande, banbrytande startups med potential att störa hamnar och logistiksektor. Målet var att identifiera strategiska långsiktiga partners för att utveckla lösningar tillsammans med Gulftainer, världens ledande privata hamnförvaltningsföretag, och OneValley, en global accelerator baserad i Silicon Valley.

Ange Morpheus Black

Den nya plattformen “Morpheus Black” är kulminationen på fortsatt utveckling och implementeringar av företagskvalitet av Morpheus.Network i samarbete med dess växande branschpartnerskap. Morpheus Black-plattformen erbjuder en betydande uppgradering av kapacitet och visar företagets starka framsteg mot att utvidga sitt användningsfall, dess token-verktyg och globala antagande.

Tröttligt arbete från Morpheus utvecklingsteam tillsammans med dess teknik och affärspartners har resulterat i en rad spelförändrande funktioner i företagets programvara, inklusive men inte begränsat till:

  • Dokumenthanteringssystem: Oföranderlig dokumentation av produktion, bearbetning och alla efterföljande hanteringssteg i digitalt format.
  • Digital ID: Full transparens inom leverantören. Produkter utrustade med unika digitala identifierare på produktionsnivå med flera typer av skanningsteknik
  • Protokoll för förebyggande av bedrägeri: Morpheus.Network Gått med i programmet “Co-Innovated with SAP” för att certifiera dess Fraud Prevention Protocol (FPP) som kör SAP-infrastruktur.
  • Big Data Analytics: Inhysa alla försörjningskedjerelaterade datamängder i ett format för att skapa ett helhetsövervakningsgränssnitt för leveranskedjans prestanda och distribuera effektiva algoritmer för optimering.

Den uppdaterade plattformen kommer att fungera som en startplatta för Morpheus.Network, eftersom den växande leverantörskedjeledaren planerar att se sin blockchain-teknik integreras ytterligare i flera branscher under 2021 och därefter.

Efter de senaste framgångarna fortsätter Morpheus.Network på sin nuvarande bana mot mainstream-adoption. Det blockkedjedrivna försörjningskedjeföretaget kommer att skapa fler partnerskap under året och tillkännage också nya betalande kunder.

Kontaktinformation för media

Kontaktnamn: Bitcoin PR Buzz Press Team

Kontakta e-post: press@bitcoinprbuzz.com

Läs mer om Morpheus.Network https://morpheus.network/

Följ på Twitterhttps://twitter.com/MRPHSupplyChain

Läs om projektet på Mediumhttps://medium.com/morpheus-network

Hitta på Facebookhttps://www.facebook.com/themorpheusnetwork/

Köp MRPH på Bittrex https://bittrex.com/Market/Index?MarketName=BTC-MRPH

Morpheus.Network är källan till detta innehåll. Detta pressmeddelande är endast av informativt syfte. Informationen utgör inte investeringsrådgivning eller ett erbjudande att investera.

Om Bitcoin PR Buzz

Bitcoin PR Buzz har stolt tjänat krypto-pressmeddelandets distributionsbehov för blockchain-startups i över 9 år. Få din Distribution av Bitcoin pressmeddelande i dag.


Detta är ett pressmeddelande. Läsare bör göra sin egen aktsamhet innan de vidtar några åtgärder relaterade till det marknadsförda företaget eller någon av dess dotterbolag eller tjänster. Bitcoin.com ansvarar inte, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i pressmeddelandet.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link