Framställningen uppmanar den nya SEC-ordföranden att släppa Ripple-rättegång och ” End War on XRP ” – Reglering Bitcoin News

Framställningen uppmanar den nya SEC-ordföranden att släppa Ripple-rättegång och ” End War on XRP ” – Reglering Bitcoin News

Bitcoin Värde
april 8, 2021 by Bitcoinera
3
En framställning har inletts och uppmanar den amerikanska Securities and Exchange Commission (SEC) utsedda ordföranden Gary Gensler för att avsluta rättegången mot Ripple Labs och dess chefer på grund av XRP-tokens. Framställningen kräver också “en grundlig utredning av de ärenden som ledde till sista minuten rättegång mot Ripple, som inlämnades den sista dagen i ämbetet
petition-xrp.jpg


En framställning har inletts och uppmanar den amerikanska Securities and Exchange Commission (SEC) utsedda ordföranden Gary Gensler för att avsluta rättegången mot Ripple Labs och dess chefer på grund av XRP-tokens. Framställningen kräver också “en grundlig utredning av de ärenden som ledde till sista minuten rättegång mot Ripple, som inlämnades den sista dagen i ämbetet av tidigare SEC-ordförande Jay Clayton.”

Framställning om avslutning av SEC-rättegång mot krusning

En advokat för XRP, Thomas Hodge, har inlett en framställning på Change.org och uppmanar SEC-utsedda ordförande Gary Gensler att ”avsluta kriget mot XRP.” Gensler är president Joe Bidens val att leda SEC efter avgången av den tidigare SEC-ordföranden Jay Clayton.

”Vi ber Gary Gensler, så snart det bekräftas som ordförande för SEC, att se närmare på SEC: s anklagelser mot Ripple Labs, dess medgrundare och den skada som SEC: s handlingar redan har – och i onödan – orsakat innehavarna. av den digitala valutan XRP, ”framställningen beskriver.

SEC lämnade in en rättegång mot Ripple Labs, dess VD Brad Garlinghouse, och medgrundare Christian Larsen i december förra året och hävdade att de sålde 1,3 miljarder dollar i XRP-tokens utan att följa federala värdepapperslagar.

Framställningen ber också Gensler att “göra ett offentligt åtagande att sitta ner med innehavarna av XRP och andra digitala tillgångar för att förstå vad det verkligen innebär att försvara investerare i SEC.” Dessutom ber Gensler att:

Avsluta Ripple-stämningen och hindra SEC från att göra upp kryptovalutaregler genom stämningar i stället för att skriva dessa regler ordentligt, med offentliga insatser och partnerskap med den amerikanska kongressen.

Vidare begär framställningen att “SEC-inspektörgeneralen genomför en grundlig utredning av de ärenden som ledde till sista minuten rättegång mot Ripple, som inlämnades den sista dagen i ämbetet av tidigare SEC-ordförande Jay Clayton.” Framställningen hävdar att Clayton och SEC-chefen för företagsfinansiering William Hinman är “nära kopplade till finansiella intressen inom bitcoin-, eter- och finansiell teknikverksamhet i Folkrepubliken Kina.”

Sammanfattningsvis kräver framställningen: ”Gary Gensler måste avsluta denna praxis att göra politik genom stämningar, sitta ner med XRP-innehavare själva och lyssna på deras berättelser. Vi vill ha tydliga regler för alla, inte en annan ordförande för SEC som väljer vinnare och förlorare i ett reglerande vakuum. Och vi kräver en utredning som helt klargör om SEC skyddade någon annans intressen istället för privatinvesterare när Ripple-stämningen lämnades in i december 2020. ”

Ripple vann nyligen upptäckten från SEC och domstolen har beordrat kommissionen att producera interna register över diskussioner om huruvida XRP-tokens liknar bitcoin och eter, som för närvarande inte klassificeras som värdepapper.

Vad tycker du om denna framställning för att avsluta SEC-stämningen mot Ripple? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

drop ripple stämning, drop xrp stämning, end ripple stämning, avslut xrp stämning, Gary Gensler, Jay Clayton, ripple stämning, sec ordförande, sec stämning, xrp stämning, xrp framställning

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link