Forskare hittar en gammal Twitter-profil kan ha varit Satoshi Nakamotos konto – Aktuella Bitcoin-nyheter

Forskare hittar en gammal Twitter-profil kan ha varit Satoshi Nakamotos konto – Aktuella Bitcoin-nyheter

Bitcoin Värde
februari 22, 2021 by Bitcoinera
1
Den 22 februari 2021 publicerade en författare ett inlägg på substack.com om ett anonymt Twitter-konto som kan ha tillhört den mystiska Satoshi Nakamoto. Forskaren upptäckte ett Twitter-konto som kallades ‘Goldlover’ och fann några intressanta sammanfall med kontots tweets och Bitcoins skapare. The Curious Goldlover Tweets En författare som heter Varun publicerade en intressant analys av
snpostss.jpg


Den 22 februari 2021 publicerade en författare ett inlägg på substack.com om ett anonymt Twitter-konto som kan ha tillhört den mystiska Satoshi Nakamoto. Forskaren upptäckte ett Twitter-konto som kallades ‘Goldlover’ och fann några intressanta sammanfall med kontots tweets och Bitcoins skapare.

The Curious Goldlover Tweets

En författare som heter Varun publicerade en intressant analys av ett specifikt Twitter-konto som kanske tillhör Bitcoins skapare. Varun sa i sin forskningsanalys att han snubblat på Twitter-kontot som kallades ‘Goldlover’ och märkte att kontot var ganska “chatty” under en tidsperiod.

Forskaren sa också att Satoshi Nakamoto var samma väg fram tills uppfinnaren lämnade samhället för gott. Goldlover-kontot (@fafcffacfff) skapades i maj 2008 och Varun säger att manus skrevs. Goldlover-tweets nämnde guld ganska ofta, och Varuns resultat tyder på att “guld” -terminologin kan hänvisa till “Bit Gold.”

”The Wall of Interesting Tweets” sammanställd i Varuns blogginlägg. (Bildkredit: Varun – offthetrack.substack.com)

“Den 17 september 2008 hänvisade detta konto till Digital guldvaluta”, lyfter Varuns inlägg fram. “Mellan otroligt många meningslösa tweets om guld, ibland skulle det finnas tweets som hänvisade till decentralisering, finanskris, människor som förlorade sina hem, fiatvaluta, kritik av Federal Reserve”, säger Varun. “Det här är alla kännetecken för samtalpunkter som används av Satoshi i hans e-postmeddelanden och foruminlägg som är välkända, efter Bitcoin-tillkännagivandet.”

Till exempel den 19 december 2008, Goldlover sa:

Den stora beståndspaniken 2008 var så nådelöst brutal att ingen sektor undkom sina härjningar.

Vad som också är ganska intressant är att inga andra Twitter-konton tillbaka i januari 2009, förutom Hal Finney, twittrade om Bitcoin. “Baserat på allt detta är detta tillräckligt bra för mig att känna mig ganska säker på att detta verkligen var Satoshis ursprungliga anonyma Twitter-konto”, konstaterar Varun.

Den 11 januari 2009 Hal Finney twittrade om kryptotillgången och inte så länge efter det Goldlover skrev: “Från: Satoshi Nakamoto – 2009-01-11 22:32 Bitcoin v0.1.2 är nu tillgänglig för d.”

Samma dag den 29 januari 2009, Goldlover också sa:

Det är helt decentraliserat utan server eller pålitliga parter.

Utforska de obegränsade djupen i Satoshis sinne

Ända sedan Varun publicerade sitt inlägg om det påstådda Twitter-kontot Satoshi Nakamoto har människor interagerat med Goldlovers 12-åriga tweets.

“Tack för att du förändrade världen Satoshi”, en individ skrev på måndag.

“Att känna mig tillräckligt anonym med detta kryptiska konto som körs sedan maj 2008, kan ha varit en glid för att nu börja länka upp och visas som den andra tweeten någonsin för att nämna Bitcoin,” säger Varuns bloggpost substack.com. “Om Hal var Satoshi, varför fortsätta då att tweeta från det okända kontot, som knappt hade några följare?” Frågar Varun. Forskaren sa att han kunde ha sovit varje lördag morgon, men detta Twitter-konto hade honom på jakt efter Nakamoto.

Rapporten avslutar:

Efter att ha konstaterat att detta var Satoshi – vi vet inte vem, resten av tweets ger nu en inblick i hans tankesätt, och varje tweet här måste förgrenas och utforskas i obegränsat djup.

I slutet av Varuns teori lämnade han en mystisk tweet från Goldlover som talar om en skattkartong med apelsiner på himlen.

“Om du vet var det finns apelsiner på himlen i Winter Garden, är du på rätt väg för att hitta en skattkista,” Goldlover twittrade.

Nyligen har en grupp fåtöljssökare varit på jakt efter Satoshis stash av bitcoins eftersom de tror att Nakamoto lämnade mynten för att vara den största skattjakten någonsin. Trots tillfällena och de extremt gamla och kryptiska tweetsna från Goldlover vet vi inte säkert om Twitter-kontot faktiskt tillhörde Satoshi, men idag spekulerar många.

Vad tycker du om Goldlover Twitter-konto som kan tillhöra Satoshi Nakamoto? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

ANON, anonym skapare, Bitcoin, Bitcoin (BTC), Bitcoin Creator, Bitcoin Inventor, Bitcoin’s Creation, guld, Goldlover, Goldlover Twitter, Hal Finney, Nakamoto, Satoshi, Satoshi Nakamoto, Twitter, Varun, Varun’s Findings

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Varun – offthetrack.substack.com,

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link