Flow NFT kommer till OpenSea – Pressmeddelande Bitcoin News

Flow NFT kommer till OpenSea – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoin Värde
februari 24, 2021 by Bitcoinera
11
pressmeddelande PRESSMEDDELANDE. 23 februari 2021 – OpenSea, den största marknaden för blockchain-aktiverade icke-fungibla tokens (NFT), håller på att bygga stöd för Flow, en blockchain byggd för vanlig konsumentskala som ursprungligen skapades av Dapper Labs, företaget bakom CryptoKitties och NBA Top Shot, som nyligen har nått över 150 miljoner dollar i försäljningsvolym och blivit den mest
1280opensea.png


PRESSMEDDELANDE. 23 februari 2021 – OpenSea, den största marknaden för blockchain-aktiverade icke-fungibla tokens (NFT), håller på att bygga stöd för Flow, en blockchain byggd för vanlig konsumentskala som ursprungligen skapades av Dapper Labs, företaget bakom CryptoKitties och NBA Top Shot, som nyligen har nått över 150 miljoner dollar i försäljningsvolym och blivit den mest sålda NFT-appen i hela kryptoekosystemet. Integrationen möjliggör skapandet av en massiv öppen ekonomi som driver nästa generation av appar och spel, som drivs av OpenSeas position som branschledare och Flows unika förmåga att föra blockchain-teknik till den vanliga publiken.

Flow ger anmärkningsvärda möjligheter att främja tillväxten av marknadsplatsens digitala ekonomi kring NFT och digitala samlarföremål. Med ett rikt ekosystem inklusive globala varumärken som NBA, Warner Music Group och UFC representeras potentialen för mainstream-antagande av Flow i den enorma framgången med NBA Top Shot. Tillsammans med unikt arkitekterad teknik som möjliggör skalbarhet utan att kompromissa med decentralisering eller skärpa nätverket, erbjuder Flow bra användarupplevelse för bredare publik som inte är blockchain.

OpenSea är banbrytande för NFT-handelsutrymmet med över 12 miljoner tillgångar, 500+ dappar och 10 000 ETH i månadsvolym och har sedan länge etablerat sin position som branschledande. Det kommande Flow-stödet på plattformen kommer att få nya användare som är intresserade av att utnyttja den öppna naturen i OpenSeas ekonomi i deras interaktioner med Flow NFT. Det möjliggör också nya typer av engagemang för OpenSeas befintliga användarbas genom att låsa upp en snabbare, mer prisvärd och användarvänlig blockchain.

Om OpenSea

OpenSea grundades i november 2017 och är stolt över att förbli den största allmänna marknadsplatsen för kryptosamlar, med den bredaste uppsättningen kategorier, flest artiklar och de bästa priserna. Vi gör detta genom en grupp av passionerade användare och utvecklare. Vi samarbetar med spelutvecklare och artister för att skapa anpassningsbara skyltfönster så att användare automatiskt kan köpa och sälja sina kryptosamlar.

Om Flow

Flow är en snabb, decentraliserad och utvecklarvänlig blockchain, designad som grunden för en ny generation av underhållningsappar, spel och de digitala tillgångar som driver dem. Flow är det enda lager-en blockchain som ursprungligen skapades av ett team som konsekvent har levererat stora konsumentblockchain-upplevelser: CryptoKitties, Dapper Wallet, NBA Top Shot.

Flow har ett rikt ekosystem av toppunderhållningsvarumärken, utvecklingsstudior och nystartade startups. Flow-ekosystempartner inkluderar globala IP-märken som Warner Music, Ubisoft, NBA och UFC; ledande spelutvecklare, inklusive Animoca Brands, Sumo Digital och nWay; och många ledare i kryptorummet som Circle och Binance.


Detta är ett pressmeddelande. Läsare bör göra sin egen aktsamhet innan de vidtar några åtgärder relaterade till det marknadsförda företaget eller någon av dess dotterbolag eller tjänster. Bitcoin.com ansvarar inte, direkt eller indirekt, för skador eller förluster som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i pressmeddelandet.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link