Fintech Provider ParagonEX tillkännagav en helt anpassningsbar handelsplattform

Fintech Provider ParagonEX tillkännagav en helt anpassningsbar handelsplattform

Bitcoin Värde
maj 4, 2021 by Bitcoinera
1
Finansiell teknologiledare ParagonEX tillkännagav idag att man lanserar en helt anpassningsbar handelsplattform som gör det möjligt för sina mäklarkunder att bestämma varje detalj i plattformens utseende och känsla. Anpassningen kommer att innehålla alla delar av handelsplattformen, vilket möjliggör oändlig anpassning, per mäklare eller per slutanvändare. Den nya plattformen gör det möjligt för varje mäklare att


Finansiell teknologiledare ParagonEX tillkännagav idag att man lanserar en helt anpassningsbar handelsplattform som gör det möjligt för sina mäklarkunder att bestämma varje detalj i plattformens utseende och känsla.

Anpassningen kommer att innehålla alla delar av handelsplattformen, vilket möjliggör oändlig anpassning, per mäklare eller per slutanvändare.

Den nya plattformen gör det möjligt för varje mäklare att ha ett unikt utseende och visa element som de väljer och därmed inte bara skapa en distinkt varumärkesidentitet utan också tillgodose sin slutanvändares profil och mix.

Standardvyer kommer att finnas tillgängliga, så att mäklare kan visa standardartiklar och information, men anpassning är tillgänglig både på mäklaren och slutanvändarnivån.

Med element som diagram, nyheter, tillgångsvisningar, signaler, folkmassasentiment och en varningspanel kan mäklare skapa en unik handelsupplevelse för sina kunder samtidigt som de betonar viktiga saker för dem.

ParagonEX VD Simon Duggan sa: ”Med ett begränsat antal plattformsleverantörer börjar mäklare se mycket ut som varandra, vilket skapar svårigheter inte bara för att upprätthålla en tydlig varumärkesidentitet utan också för att ge olika slutanvändare olika handelsupplevelser. Det är tydligt att med mikrosegmentering och inriktning skulle mäklare behöva visa olika element för kunderna, och ParagonEX steg upp till plattan genom att skapa detta ”.

Den nya plattformen släpps för närvarande för befintliga ParagonEX-klienter och förväntas lanseras för hela nätverket inom några veckor.

Om ParagonEX

ParagonEX är ett Isle of Man-baserat finansiellt teknikföretag som grundades 2008 med målet att tillhandahålla en hylla, robust handelsplattform och backoffice-lösning till mäklare.

ParagonEX har åtagit sig att skapa en säker paraplylösning för mäklarföretag, oavsett storlek, och har blivit den teknikleverantör som valts för CFD-handel globalt. Dess lösningar används idag i hela Europa, Australien och Mellanöstern. För mer information, besök paragonex.com.

Source link