Finders Bitcoin Prediction Survey visar respondenternas prognoser för sexsiffriga BTC-priser – marknader och priser Bitcoin News

Finders Bitcoin Prediction Survey visar respondenternas prognoser för sexsiffriga BTC-priser – marknader och priser Bitcoin News

Bitcoin Värde
april 27, 2021 by Bitcoinera
2
Jämförelsewebbplatsen som finns i 83 länder, finder.com, har nyligen publicerat sin kvartalsvisa prognosrapport för bitcoin för 2021 och paneldeltagarna är mycket optimistiska om bitcoins framtida värde. Ett antal Finders panel med 35 fintech-specialister tror att bitcoin kommer att spricka $ 100 000 i år. Finders Q1 förutsägelser studie visar paneldeltagare tror Bitcoin priser kommer att
kdllfjfj9038884.jpg


Jämförelsewebbplatsen som finns i 83 länder, finder.com, har nyligen publicerat sin kvartalsvisa prognosrapport för bitcoin för 2021 och paneldeltagarna är mycket optimistiska om bitcoins framtida värde. Ett antal Finders panel med 35 fintech-specialister tror att bitcoin kommer att spricka $ 100 000 i år.

Finders Q1 förutsägelser studie visar paneldeltagare tror Bitcoin priser kommer att nå sex siffror i år

Bitcoins förespråkare och kryptoentusiaster tror att kryptovalutaekonomin kommer att fortsätta att blomstra efter 2021: s klimatiska år avslutar första kvartalet. På måndagen publicerade jämförelsewebbplatsen finder.com en annan förutsägelserapport som är knuten till värdet av dagens ledande kryptotillgång, när det gäller marknadsvärde. BTC har sett en spektakulär uppgång 2021 och Finder har bett 35 paneldeltagare om sina expertutlåtanden om hur högt det kommer att bli i år och när tjurkörningen kan avslutas.

Finder pratade med Samantha Yap, grundare och VD för YAP Global, Tony Guoga, VD för Cypherpunk Holdings Inc, Sagi Bakshi VD för Coinmama, Lex Sokolin chefsekonom vid Consensys, Vladislav Ginzburg VD för Blockparty och många fler kryptochefer.

Av de 35 paneldeltagarna sa nästan hälften (48,48%) att “nu är det dags att köpa BTC.” 39,39% av deltagarna noterade att folk borde hålla och 12,12% sa att det skulle vara “bäst att sälja.”

Finders Bitcoin Prediction Survey visar respondentprognoser för sexsiffriga BTC-priser

Under denna kvartalspanel gav Morpher VD Martin Fröhler och Cake Pte Ltd VD och direktör Julian Hosp Finders undersökning de högsta BTC-förutsägelserna. Cheferna tror att priset på bitcoin (BTC) kan tappa “250 000 $ respektive 200 000 $, tillskriver deras hausse till BTCs paritet till guld.”

“Bitcoin är den ultimata långsiktiga värdebutiken och kommer gradvis att ersätta guld och obligationer i den rollen”, kommenterade Fröhler efter att ha delat förutsägelsen.

Under tiden, efter de två höga förutsägelserna, valde grundare Josh Fraser av Origin Protocol en övergripande förutsägelse vid slutet av året på “$ 150.000”. Fraser sa att allt kommer till bud och efterfrågan och betonade att “efterfrågan bara kommer att fortsätta öka medan utbudet minskar.”

Över en tredjedel tror Bull Run slutar under Q4, nästan en tredje säger att det slutar under Q3

En annan förutsägelse som ligger under $ 100 000 är från Rouge International vd Desmond Marshall. Rouge-chefen säger “bristen kommer att driva BTC upp, upp till en punkt där människor hamstrar som guld och begränsar den faktiska normala handeln eftersom människor kan vägra att sälja.”

Marshalls prognos för Finder.com vid årets slut är 65 000 dollar per enhet. Dessutom tror över en tredjedel (36,36%) av respondenterna att BTC-tjurkörningen kommer att leda till Q4 2021. Nästan en tredjedel (30,30%) betonar att den bara kommer att pågå fram till tredje kvartalet i år.

Finders Bitcoin Prediction Survey visar respondentprognoser för sexsiffriga BTC-priser

Finders deltagare tror att det kan finnas en möjlighet till ett större hack 2021, eftersom 26% säger att detta är en stark möjlighet. Dessutom tror 32% av de 35 paneldeltagarna att ett större företag som Paypal eller Tesla kan “dra sig tillbaka från marknaden.” Fortfarande optimistisk utveckling i rymden har höjt priset på BTC högre hittills. Denna trend kommer att fortsätta driva bitcoin, biträdande professor vid City University of Hong Kong, sa Simon Trimborn i studien.

“Utveckling som noteringen av Coinbase och företagens investeringar i Bitcoin har potential att pressa priserna högre”, skrev Trimborn.

Bitcoin anses vara undervärderat och kan nå 1 miljon dollar fram till 2025

Även om bitcoin (BTC) har stigit högre i följd de senaste sex månaderna, säger cirka 51,52% att BTC fortfarande är undervärderat. 24% anmärkte att de tror att bitcoin är övervärderat, och ungefär samma mängd paneldeltagare tycker att det för närvarande är rimligt prissatt. BitoBull Capital COO Sarah Bergstrand sa att BTC en dag kommer att prissättas till en miljon dollar per mynt. Hon sa att 2025 kan vara för långt borta för att förutsäga ett sådant pris, men enligt hennes uppfattning kan prognosen uppnå.

“Hon är inte den enda paneldeltagaren som ger den här prognosen”, betonade Finders rapport.

Finders Bitcoin Prediction Survey visar respondentprognoser för sexsiffriga BTC-priser

Två paneldeltagare instämde i Bergstrands miljon dollarprognos, eftersom Coinmamas vd Sagi Bakshi och LMAX-gruppens kryptovalutastrateg Joel Kruger förutspådde också en $ 1 miljon BTC-prislapp för år 2025.

”Den enda frågan som behöver ställas i termer av långsiktig värdering är om du tror att bitcoin kommer att finnas 2025. Om svaret på den här frågan är” ja ”, stöder ekonomin en mycket högre värdering. Det är så enkelt som det, sade Kruger.

Mot slutet av Finders rapport visar studien vad paneldeltagarna tycker om vem som äger mest BTC.

”Institutionella investerare äger för närvarande den minsta delen av marknaden (25,07%),” noterar rapporten. “[This is] följt av privatinvesterare (28,23%) och valar (46,70%), enligt panelens genomsnitt. ” Finders studie med 35 fintech-specialister kan läsas i sin helhet här.

Vad tycker du om Finders undersökning och paneldeltagarnas förutsägelser för bitcoinpriser 2021? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

$ 1 miljon, $ 100K, $ 200k, $ 250K, Bitcoin, Bitcoin (BTC), Bitcoin Prognoser, Bitcoin Prognoser, Desmond Marshall, Finder’s Report, Finders undersökning, Joel Kruger, Josh Fraser, Julian Hosp, Martin Fröhler, Sagi Bakshi, Sarah Bergstrand, Simon Trimborn

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Finder.com-diagram,

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link