Federal Reserve utser Pro-Bitcoin Chief Innovation Officer – Reglering av Bitcoin News

Federal Reserve utser Pro-Bitcoin Chief Innovation Officer – Reglering av Bitcoin News

Bitcoin Värde
februari 23, 2021 by Bitcoinera
2
En pro-bitcoin-chef för digitala tillgångar från TD Ameritrade har utsetts till Federal Reserve Systems Chief Innovation Officer. Detta är ”en ny roll där hon kommer att leda ansträngningar för att identifiera, undersöka, möjliggöra och förespråka ny teknik”, förklarade Fed. Fed: s nya innovationschef är Pro-Bitcoin Federal Reserve Bank of Richmond fungerar som navet för Federal
fed-bitcoiner1.jpg


En pro-bitcoin-chef för digitala tillgångar från TD Ameritrade har utsetts till Federal Reserve Systems Chief Innovation Officer. Detta är ”en ny roll där hon kommer att leda ansträngningar för att identifiera, undersöka, möjliggöra och förespråka ny teknik”, förklarade Fed.

Fed: s nya innovationschef är Pro-Bitcoin

Federal Reserve Bank of Richmond fungerar som navet för Federal Reserves IT-organisation för företag. Detta landsomfattande team levererar teknologilösningar och support över Federal Reserve System och styrelsen. Richmond Fed meddelade måndag:

Sunayna Tuteja har utsetts till Chief Reserve Officer för Federal Reserve System.

Tillkännagivandet förklarar att detta är en ny roll och Tuteja “kommer att leda ansträngningar för att identifiera, undersöka, möjliggöra och förespråka ny teknik samtidigt som de främjar en kultur av innovation, samarbete och experiment.” Utnämningen trädde i kraft den 22 februari.

Innan Tuteja gick med i Fed arbetade hon på TD Ameritrade, en av de största online-mäklarna i USA, där hon var chef för digitala tillgångar. Hon har också tidigare varit chef för strategiska partnerskap och framväxande teknologier samt chef för digital strategi, erfarenhet och innovation på företaget.

Kryptosamhället ser Tutejas utnämning som hausse. Advokat Jake Chervinsky menade: “Fortsätter trenden att ledarroller i regeringen fylls av extremt begåvade människor med djup kryptokunskap och erfarenhet.” Bitcoin-tjuren Mike Novogratz gratulerade Tuteja och twittrade: “Det här är en stor sak.”

Tuteja delade sina tankar om bitcoin och dess anhängare i en serie tweets den 16 december 2020. Den tidigare chefen för digitala tillgångar på TD Ameritrade skrev:

[The] Det jag beundrar mest om bitcoin-samhället är motståndskraft. Ren mängd skugga & schadenfreude riktad mot bitcoin och samhället genom åren räcker för att få någon att krulla upp sig till en boll.

“Liksom bitcoin är detta ett samhälle som fortsätter att studsa tillbaka varje gång de skrivs av och studsa tillbaka starkare efter att ha varit stresstestat på förväntade och oväntade sätt”, fortsatte hon. “Jag är säker på att det fortfarande finns många vändningar som vi måste klä upp och dräpa … men för idag, ta en stund och njut av kraften i denna rörelse.”

Vad tycker du om att Fed utsåg en innovationschef för pro-bitcoin? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

Chief Innovation Officer, Fed bitcoin, Fed Crypto, Fed Crypto, Federal Reserve, Federal Reserve Bank, Sunayna Tuteja, TD Ameritrade, TD Ameritrade Bitcoin, TD Ameritrade Crypto, TD Ameritrade Crypto

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skador eller förluster som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link