FDT säkrar 2,15 miljoner dollar för att lansera första debet- och kreditkortsbanan

FDT säkrar 2,15 miljoner dollar för att lansera första debet- och kreditkortsbanan

Köpa Bitcoins
april 22, 2021 by Bitcoinera
9
First Digital Trust fick 2,15 miljoner dollar i finansiering från investerare för att lansera kryptolösningar för företag i Asien. First Digital Trust (FDT), en förvaltare av traditionella och digitala tillgångar som är verksamma i Asien, har meddelat att man har säkrat 2,15 miljoner dollar i finansiering från investerare. FDT är Asiens enda kvalificerade förvaltare av
BIC_blockchain_mastercard.jpg.optimal.jpg


First Digital Trust fick 2,15 miljoner dollar i finansiering från investerare för att lansera kryptolösningar för företag i Asien.

First Digital Trust (FDT), en förvaltare av traditionella och digitala tillgångar som är verksamma i Asien, har meddelat att man har säkrat 2,15 miljoner dollar i finansiering från investerare. FDT är Asiens enda kvalificerade förvaltare av både traditionella och digitala tillgångar. Finansieringen leddes av den asiatiska satsningsstudion Nogle.

Det nya kassaflödet har resulterat i lanseringen av en debet- och kreditkortsjärnväg som möjliggör sömlösa kortbetalningar. Den här kortskenan har formen av en intuitiv widget som köpmän kan använda för internationella betalningar. Vincent Chok, VD för First Digital Trust, sa att målet var att göra inträdet i det digitala tillgångsutrymmet lättare för dominerande,

”Kredit- och debiteringsskenor verkar vara ett mindre komplement till att betjäna digitala tillgångar, men många företag har tappat affärer på grund av de höga minimikraven och de ekonomiska bördorna i samband med integrationen av dessa tjänster. Vårt uppdrag är att öppna tillflyktsorten för öppen bankverksamhet i Asien genom reglerade och kompatibla betalningslösningar. ”

Ett av FDT: s mål är att hjälpa etablerade aktörer att arbeta med kryptomarknaden utan rädsla för efterlevnad eller ombordproblem. Crypto förblir tråkigt för många individer och företag i mainstream, och FDT vill ge företag de verktyg de behöver.

För detta ändamål har FDT genomgått integrationer och bildat partnerskap. Det integrerade Fireblocks, vilket gjorde det till en förvaltare för investerare, familjekontor, finansinstitut och börser.

Asien är en av de starkaste kryptomarknaderna, med flera institutioner som häller miljarder i tillgångsklassen. Statista genomförde en undersökning om användningen av krypto i asiatiska länder, som såg ett stort asiatiskt intresse. 20% + i Vietnam och Filippinerna har använt det förra året.

Mastercard, Visa och PayPal har också syn på krypto

Betalningsleverantörer och finansinstitut över hela världen arbetar intensivt med kryptovalutor efter att ha accepterat deras legitimitet förra året. Mastercard och Visa, som konkurrerar med kryptovalutanätverk, har avsatt mer resurser till forskning och utveckling.

Båda företagen har bildat kryptovalutadivisioner, med Visa som redan avvecklar transaktioner på Ethereum med USD Coin. Det hjälper också banker att lansera Bitcoin-lösningar och handelstjänster. Detta är en anmärkningsvärd vändning från dess ställning för några år sedan.

Naturligtvis är PayPal det mest anmärkningsvärda av dessa företag. När det tillkännagav stöd för kryptovalutor i slutet av förra året reagerade marknaden extremt positivt. Detta kommer sannolikt att fortsätta eftersom bolaget förväntas lansera internationellt stöd för tillgångsklassen i år.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link