Fastighetsmilliardären köper Bitcoin, accepterar BTC för hyrabetalning i sina bostads- och detaljhandelsfastigheter – Utvalda Bitcoin-nyheter

Fastighetsmilliardären köper Bitcoin, accepterar BTC för hyrabetalning i sina bostads- och detaljhandelsfastigheter – Utvalda Bitcoin-nyheter

Bitcoin Värde
april 8, 2021 by Bitcoinera
3
Miljardägarens fastighetsmogul Rick Caruso har avslöjat att hans företag har investerat i bitcoin för sin stat och kommer att börja acceptera kryptovalutan för hyresbetalning på sina fastigheter. Bland hyresgästerna i en av hans fastigheter finns Elon Musks Tesla. Caruso sa, “Vi tror att kryptovaluta är här för att stanna.” Caruso går Tesla-rutten, investerar i Bitcoin
caruso-1.jpg


Miljardägarens fastighetsmogul Rick Caruso har avslöjat att hans företag har investerat i bitcoin för sin stat och kommer att börja acceptera kryptovalutan för hyresbetalning på sina fastigheter. Bland hyresgästerna i en av hans fastigheter finns Elon Musks Tesla. Caruso sa, “Vi tror att kryptovaluta är här för att stanna.”

Caruso går Tesla-rutten, investerar i Bitcoin och accepterar det som betalningsmedel

Billionaire fastighetsutvecklare känd för sina överdådiga utomhusgallerior, Rick Caruso meddelade onsdag på CNBC att hans fastighetsbolag, Caruso Properties, har investerat i bitcoin. Dessutom sa han att företaget “kommer att börja acceptera bitcoin som hyresbetalning på sina bostäder och detaljhandelsfastigheter.”

Grundat 1987, har hans Los Angeles-baserade företag över 2,5 miljoner kvadratmeter fastighetstillgångar, dess webbplatsinformation. Dess fastigheter inkluderar stadskärnor, bostäder, kontor, uteserveringar, lägenheter och “en utväg i världsklass.” Bland dem är The Grove, som Caruso beskrev som “Ett av de mest intäktsgenererande shopping- och nöjescentren i landet.” Enligt Forbes är Rick Carusos nettoförmögenhet för närvarande 4,2 miljarder dollar. Wall Street Journal kallar honom “södra Kaliforniens detaljhandelskung.”

Miljardären sa att hans företag har investerat en del av företagskassan i bitcoin och ingått ett partnerskap med kryptobörsen Gemini. Han citerades säga:

Vi tror att kryptovaluta är här för att stanna. Vi tror att bitcoin är en rätt investering för oss. Vi har tilldelat en procentandel av vad som normalt skulle gå in på kapitalmarknaderna till bitcoin.

Förutom att investera i bitcoin kommer Carusos företag också att acceptera kryptovalutan som betalningsmedel från sina kunder.

Fastighetsmiljardär köper Bitcoin, accepterar BTC för hyrabetalning på sina bostads- och detaljhandelsfastigheter
Carusos fastigheter, inklusive köpcentra och lägenheter. Källa: Caruso Properties

En av hans hyresgäster vid Americana i Brand center i Glendale är Elon Musk, Technoking som driver en butik som säljer Tesla-elbilar i centrum, konstaterade LA Times. Caruso sa: ”Jag har inte pratat med Elon om det. Han kan vara den första som pionjär att betala sin hyra i bitcoin. ”

Musks elbilföretag har också investerat i bitcoin och accepterat det som betalningsmedel. Företaget informerade den amerikanska Securities and Exchange Commission (SEC) i en ansökan om att det investerade 1,5 miljarder dollar i bitcoin i januari. I mars började Tesla acceptera BTC för betalningar. Medan ett växande antal företag lägger en viss andel av sina statsobligationer i bitcoin, har inte alla gått hela Tesla-vägen för att också acceptera kryptovalutan som betalningsmedel.

Caruso tillade att hans företags dykning i bitcoin är en långsiktig satsning och noterar:

Det handlar inte om nästa år eller fem år. Vi ser fram emot nästa decennium.

Miljardmästarens magnat förklarade att Covid-19-pandemin leder till några grundläggande förändringar i konsumentbeteendet. Han menade: “De företag som vinner sin lojalitet kommer att vara de företag som förutspår dessa förändringar och möter konsumenten där de är, och det är vad Gemini hjälper oss att göra.”

Caruso utarbetade att ett exempel på att använda kryptovaluta är för hans företags konsumentbelöningar. ”Vårt lojalitetsprogram, det jag tänker mig när jag arbetar med Gemini och Winklevosses, är att du kommer att tjäna mynt. Du kommer att tjäna en kryptovaluta, ”beskrev han och tillade att konsumenter sedan kan” spendera på våra fastigheter. ”

Vad tycker du om att Rick Caruso investerar i bitcoin och accepterar det för hyrabetalning på sina fastigheter? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

Lägenheter, miljardär, Caruso Properties, Elon Musk, köpcentra utomhus, betala med bitcoin, Fastigheter, hyrabetalning, bostäder, detaljhandelsfastigheter, Rick Caruso, Tesla

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller begärande av ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link