Facebook en indirekt Cryptocurrency Play?

Facebook en indirekt Cryptocurrency Play?

Köpa Bitcoins
april 8, 2021 by Bitcoinera
5
För investeraren som vill ha en liten kryptovalutaåtgärd med lite aktie på sidan finns det inte många alternativ. Oavsett om det är att köpa aktier i Tesla (+ 0,08%), MicroStrategy (-2,22%) eller Square (+ 2,85%), som investerar direkt i Bitcoin, så finns det inte så många val. De som är intresserade av att komma in
facebook-coin-1200x600-1.jpg


För investeraren som vill ha en liten kryptovalutaåtgärd med lite aktie på sidan finns det inte många alternativ.

Oavsett om det är att köpa aktier i Tesla (+ 0,08%), MicroStrategy (-2,22%) eller Square (+ 2,85%), som investerar direkt i Bitcoin, så finns det inte så många val.

De som är intresserade av att komma in på tjänsteleverantörerna skulle överväga Visa (-0,18%), PayPal (+ 0,86%) och nu även Facebook (-0,86%)?

Åtminstone verkar det vara fallet för miljardärinvesteraren Mike Novogratz, som avslöjade i en intervju med Bloomberg att han köpte aktier i Facebook för att dra nytta av kryptovalutans uppgång.

Novogratz, som är VD för Galaxy Digital Holdings, sa i en Bloomberg Television-intervju på torsdag att han också saknar räntor,

“För mig är det kort att den femåriga delen av avkastningskurvan är en bra säkring för alla portfölj, krypto eller icke-krypto.”

Enligt Novogratz ökar tillgångarna på grund av att centralbankerna lägger för mycket pengar i systemet och om tillväxten exploderar på grund av framgångarna i vaccinationer och sysselsättning ryter tillbaka, kan USA: s centralbank “vinka” och välja att avta tillgångsköp.

Därför föreslår Novogratz en kort av den amerikanska 5-åriga statsobligationen för att para ihop med en investering i Bitcoin.

Novogratz fortsätter att vara en av de största tjurarna i kryptovalutor, och noterar att pengar fortsätter att hälla ut i rymden, med det totala marknadsvärdet på kryptovalutor som överstiger 2 biljoner US $, vilket fördubblas på cirka två månader, mitt i en ökande institutionell efterfrågan.

Hans satsning på Facebook baseras på förväntan att den sociala mediejättens Novi digitala plånbok kommer att skicka sitt lager högre.

På grund av att detta kvartal släpps kommer Facebooks Novi digitala plånbok att ha en adresserbar potentiell användarbas på cirka 2,4 miljarder människor nästan över natten, vilket långt överträffar även dagens mest använda kryptovaluta.

Source link