Exness March handelsvolym träffar rekord med över $ 930 miljarder

Exness March handelsvolym träffar rekord med över $ 930 miljarder

Bitcoin Värde
april 8, 2021 by Bitcoinera
3
Exness, mäklare med flera tillgångar med global verksamhet, rapporterade rekordhöga handelsvolymer i mars med 930,6 miljarder dollar. Efterfrågan förstärktes främst med en tillströmning av nya handlare till plattformen. Den totala volymen för mars förblev betydligt högre än föregående månad, med ett hopp på nästan 39 procent från månad till månad. Förra månads siffror kom till


Exness, mäklare med flera tillgångar med global verksamhet, rapporterade rekordhöga handelsvolymer i mars med 930,6 miljarder dollar. Efterfrågan förstärktes främst med en tillströmning av nya handlare till plattformen.

Den totala volymen för mars förblev betydligt högre än föregående månad, med ett hopp på nästan 39 procent från månad till månad. Förra månads siffror kom till och med högre än den volym som mäklaren bevittnade i mars 2020, då hela handelsindustrin fick en storm med Covid-stimulerade marknadsvolatilitet.

Ser fram emot att träffa dig på iFX EXPO Dubai maj 2021 – Få det att hända!

Intressant nog var handelsvolymen på Exness ett hopp varje månad sedan i maj förra året. Även om vissa månader uppvisade marginell vinst jämfört med den föregående, visar den konsekventa trenden tillväxten i mäklarens verksamhet.

Exness erbjudanden inkluderar kontrakt för skillnad (CFD) handelstjänster med valutor, aktier, index, råvaror och kryptovalutor. Mäklaren fungerade till stor del med sin licens från Seychellernas tillsynsmyndighet och fick också en annan licens i Sydafrika tidigare i år.

Föreslagna artiklar

Handlare förvånad över anpassad bilgåva från Libertex Gå till artikeln >>

Trots den imponerande totala volymen avslöjade inte mäklaren efterfrågan över den enskilda tillgångsklassen.

Klientaktivitet på topp

Bortsett från volymerna förblev även de nya handlarna på plattformen betydande. Mars 2021 såg det högsta antalet månatliga aktiva kunder med 187 609, jämfört med föregående månads 178 175. Som jämförelse var antalet aktiva kunder på plattformen i mars 2020 103373.

Mäklaren avslutade också 2020 med rekord siffror, och nu med trenden i år kan det sätta ytterligare ett rekord. “[Exness] kunde dra nytta av den volatila marknadssituationen och såg de högsta handelsvolymerna någonsin, säger mäklaren tidigare.

Under tiden är mäklaren inriktad på att stärka sitt ledarskapsteam. Senast marknadsförde den Artem Seledtsov som sin nya marknadschef och utsåg Nabil Mattar till sin nya chef för den främsta kontohanteringsverksamheten. Finansmagnater rapporterad.

Source link