EU-baserad Bitstamp Crypto Exchange expanderar officiellt till USA

EU-baserad Bitstamp Crypto Exchange expanderar officiellt till USA

Köpa Bitcoins
maj 4, 2021 by Bitcoinera
4
Bitstamp, en kryptobörs som är baserad från Luxemburg och anses vara en av de äldsta i världen, avslöjade en officiell expansion till den amerikanska marknaden. Tillägget utnyttjar den senaste exponentiella tillväxten för Bitstamp i USA. Detta inkluderar en ökning med 570% av nya amerikanska kunder sedan början av 2021, en nästan trefaldig ökning av amerikanska
bic_artwork_Crypto_market_cap.jpg.optimal.jpgBitstamp, en kryptobörs som är baserad från Luxemburg och anses vara en av de äldsta i världen, avslöjade en officiell expansion till den amerikanska marknaden.

Tillägget utnyttjar den senaste exponentiella tillväxten för Bitstamp i USA. Detta inkluderar en ökning med 570% av nya amerikanska kunder sedan början av 2021, en nästan trefaldig ökning av amerikanska kunders tillgångar under förvaltning (AUM) och mer än 300% ökad amerikansk klientaktivitet och användning av Bitstamps mobilapp.

Företagets kortvariga engagemang i USA är en fyrkantig strategi som inkluderar att bygga viktiga institutionella partnerskap, etablera digital investeringsinfrastruktur, utforska expansion av dess institutionella vårdnads- och derivaterbjudanden och anställer amerikansk baserad talang.

”Vi har varit i drift [in the US] ett tag nu men vi fördubblar bara våra ansträngningar med fortsatt personalantal, investeringar och infrastruktur och produktkarta som är lite riktade mot både amerikanska detaljhandel och institutionella kunder, säger USA: s chef för Bitstamp Hunter Merghart i en intervju.

Anpassning till den nya miljön förväntas gå smidigt med tanke på Bitstamps befintliga relationer och infrastruktur. Kärnprogramvaran och hårdvaran som Bitstamps handelsplattform bygger på matchar NASDAQ: s och ger den handelshastighetsfunktioner som amerikanska marknader är vana vid.

Tidigare har Bitstamp bearbetat över 3 miljarder dollar i handelsvärde på en enda dag utan behov av stillestånd och är i genomsnitt cirka 1 miljard dollar per dag.

Börsen har också arbetat med USA-baserade Silvergate Bank, känd för innovation inom kryptovalutautrymmet, för att lansera nya produktserbjudanden för sina amerikanska kunder. Mer än 10% av Bitstamps AUM kommer från USA

En rikstäckande marknadsföringskampanj åtföljer lanseringen för att förbättra sitt varumärkesigenkänning i USA. Men Bitstamp planerar också att anställa ledande befattningshavare och tror att dessa kommer att hjälpa det att låsa in långsiktiga kunder.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link