eToro utökar produktutbudet med ny aktieportfölj

eToro utökar produktutbudet med ny aktieportfölj

Bitcoin Värde
april 27, 2021 by Bitcoinera
2
eToro, ett ledande nätverk för sociala investeringar, meddelade idag att företaget har lanserat BitcoinWorldWide, en helt ny aktieportfölj baserad på företag som skapar värde i Bitcoin-ekosystemet. Enligt det officiella tillkännagivandet inkluderar den nyligen lanserade portföljen företag som arbetar för att stödja antagandet av världens största kryptovaluta. eToro nämnde att portföljen kommer att ha en viss


eToro, ett ledande nätverk för sociala investeringar, meddelade idag att företaget har lanserat BitcoinWorldWide, en helt ny aktieportfölj baserad på företag som skapar värde i Bitcoin-ekosystemet.

Enligt det officiella tillkännagivandet inkluderar den nyligen lanserade portföljen företag som arbetar för att stödja antagandet av världens största kryptovaluta. eToro nämnde att portföljen kommer att ha en viss exponering för Bitcoin också.

Ser fram emot att träffa dig på iFX EXPO Dubai maj 2021 – Få det att hända!

eToro betonade att företaget anser att Bitcoins värdekedja omfattar företag som arbetar inom gruv-, halvledar-, betalnings-, utbytes-, depå- och försäkringsutrymmen. Investeringsplattformen med flera tillgångar har avsiktligt uteslutit företag som är hausse på världens största digitala tillgång men som saknar kärnverksamheter relaterade till Bitcoin.

I en kommentar till det senaste tillkännagivandet sade Dani Brinker, chef för portföljinvesteringar på eToro: ”När det går över till vanlig medvetenhet är bitcoin alltmer i fokus. Nya rekordhöga toppar kan göra rubriker, men den viktigaste förändringen kring världens största krypto är inte dess pris utan de företag som bygger värdekedjan runt den. Från gruvdrift till chiptillverkare och de som tillhandahåller tjänster för att stödja användning, betalningar, utbyten och vårdnad, det finns mer än bitcoin än du kanske tror. ”

Föreslagna artiklar

Förstå Bidens skatteplaner Gå till artikel >>

Den nyligen lanserade aktieportföljen inkluderar företag som hårdvaruproducent för crypto mining, Canaan, chiptillverkare, Nvidia, betalningsföretag, PayPal och den börsnoterade kryptobörsen Coinbase.

Portfölj diversifiering

eToro planerar att underlätta sina kunder vid diversifiering av portföljen genom den nyligen lanserade produkten. Dessutom lyfte företaget fram den växande populariteten för Bitcoin.

”Vårt mål är att ge detaljhandelsinvesterare ett enkelt sätt att få exponering för företag som levererar en tjänst eller en produkt som är nödvändig för vidare användning av bitcoin. Det är ett bredare tillvägagångssätt för bitcoininvestering som erbjuder en diversifierad investering, okorrelerad med själva bitcoin, men bibehåller exponeringen för kryptosektorns tillväxtpotential, ”tillade Brinker.

eToro-kunder kommer att kunna investera i BitcoinWorldWide med ett minimumbelopp på 1 000 USD.

Source link