Ethereum Price Highs utlöste $ 55 miljoner i korta likvidationer

Ethereum Price Highs utlöste $ 55 miljoner i korta likvidationer

Köpa Bitcoins
maj 5, 2021 by Bitcoinera
6
Ethereum (ETH) nådde en heltidshöjd på över $ 3 500 den 4 maj, vilket ökade till miljardärstatusen uppnådd av Vitalik Buterin. Detta gjorde att volymen av ETH-kortpositioner nådde en ny rekord. Efter priset på ETH, den näst största kryptokurrency med börsvärde, till rekordhöga över $ 3500 nådde antalet likvidationer av korta positioner rekordhöga. Som ett
bic_artwork_general_ETH.jpg.optimal.jpgEthereum (ETH) nådde en heltidshöjd på över $ 3 500 den 4 maj, vilket ökade till miljardärstatusen uppnådd av Vitalik Buterin. Detta gjorde att volymen av ETH-kortpositioner nådde en ny rekord.

Efter priset på ETH, den näst största kryptokurrency med börsvärde, till rekordhöga över $ 3500 nådde antalet likvidationer av korta positioner rekordhöga.

Som ett resultat har det varit rekordhögt antal korta likvidationer över alla derivatbörser. CryptoQuant uppgav att korta likvidationer toppade nästan 55 miljoner dollar. Detta såg också ETH: s börsvärde stiga till nästan 400 miljarder dollar.

Ethereums senaste uppgång kommer på grund av växande institutionell acceptans från investerare och kommentatorer. Förra veckan rekommenderade JP Morgan, tillsammans med andra större banker, investerare att vara hausse på Ethereum och uppgav att de förutspår att ETH skulle överträffa Bitcoin.

“Vi upprätthåller vår överviktiga Ethereum vs. Bitcoin-rekommendation från april 2020 och upprepar vårt prismål på cirka 10,5 000 USD från januari i år.”

Anledningen till Ethereums växande popularitet beror på banbrytandet på marknaden för smarta kontrakt. Många DeFi-nätverk är baserade på Ethereum-ekosystemet och dessa nätverk hanterar majoriteten av kryptovalutatransaktioner dagligen. Detta skiljer sig helt från hur Bitcoin använder blockchain.

Medan bitcoin främst används för att stödja betalningar och som en värdeförråd, fungerar Ethereum i huvudsak som en mjukvaruplattform som möjliggör smarta kontrakt på tillgångar eller applikationer utan att någon tredje part stör. Som ett resultat av detta har antalet DeFi-applikationer byggda på Ethereum ökat betydligt. Förra veckan nådde också antalet aktiva Ethereum-adresser en rekordhög nivå.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link