Ethereum når 2500 dollar trots ökade transaktionsavgifter

Ethereum når 2500 dollar trots ökade transaktionsavgifter

Bitcoin Värde
april 22, 2021 by Bitcoinera
6
Ethereum, världens näst största kryptovaluta, har ökat med nästan 8% under det senaste dygnet. ETH-priset närmar sig en ny heltidshöjd över $ 2500 trots den senaste ökningen av sina transaktionsavgifter på kedjan. Enligt det senaste data publicerat av kryptoanalysföretaget Glassnode, berörde transaktionsavgifterna för Ethereum 47,3 miljoner dollar per dag tidigare denna vecka, vilket är den


Ethereum, världens näst största kryptovaluta, har ökat med nästan 8% under det senaste dygnet. ETH-priset närmar sig en ny heltidshöjd över $ 2500 trots den senaste ökningen av sina transaktionsavgifter på kedjan.

Enligt det senaste data publicerat av kryptoanalysföretaget Glassnode, berörde transaktionsavgifterna för Ethereum 47,3 miljoner dollar per dag tidigare denna vecka, vilket är den näst högsta nivån på rekordet. Det totala börsvärdet på ETH passerade 285 miljarder dollar på torsdagen.

Ser fram emot att träffa dig på iFX EXPO Dubai maj 2021 – Få det att hända!

“Ethereums transaktionsavgifter i USD på kedjan nådde den näst högsta nivån i historien igår. ETH: s on-chain avgifter nådde 47,3 miljoner dollar per dag och kom nära ATH på 49,8 miljoner dollar som sattes den 23 februari 2021. De totala avgiftsintäkterna har översteg 10 miljoner dollar per dag sedan den 1 februari 2021, ”nämnde Glassnode på Twitter.

Föreslagna artiklar

Fatta eller bryta beslut: Hitta likviditetsleverantören som är bäst för dig Gå till artikeln >>

Det institutionella intresset för ETH-relaterade investeringsprodukter växer. CoinShares, en av de största digitala kapitalförvaltarna över hela världen, släppte nyligen sin veckovisa digitala tillgångsinflödesrapport och betonade att Ethereum lockade nästan 65 miljoner dollar i institutionella flöden förra veckan. Världens näst största digitala valuta får institutionellt intresse på grund av sin kommande nätverksuppgradering (ETH 2.0).

Insättningsavtalet för Ethereum 2.0 har nu mer än 3,9 miljoner insatta ETH, värda cirka 9 miljarder dollar.

Ethereum-pris 2021

Ethereum startade i år till en prisnivå på nästan 730 dollar. Kryptovalutan har ökat med mer än 210% under de senaste 16 veckorna. Ethereum-priset ökar på grund av ett hopp i antagandet av ETH och dess institutionella ackumulering. WeWork, världens ledande flexibla rymdleverantör, meddelade igår att företaget har beslutat att acceptera Bitcoin och Ethereum som betalningsmetoder. Grayscale är en av de största institutionella innehavarna av ETH. Kapitalförvaltaren har mer än 3,1 miljoner ETH till ett värde av cirka 7,5 miljarder dollar.

Ethereums totala marknadsvärde är nu mer än några av de ledande bankerna i världen inklusive Wells Fargo i USA. ETH riktar sig nu mot marknadsinnehavet för PayPal Holdings som för närvarande ligger på cirka 310 miljarder dollar.

Source link