Ethereum Active-adresser träffar nya high efter ETH All-Time High

Ethereum Active-adresser träffar nya high efter ETH All-Time High

Köpa Bitcoins
april 24, 2021 by Bitcoinera
6
Ethereums aktiva adresser har överträffat tidigare toppar från januari 2018 och november 2020. Den nya höga aktiviteten i nätverket kommer i samma vecka som Ethereum nådde en ny rekordhög nivå. Ethereum-nätverket har varit upptagen den här veckan. Världens näst största kryptovaluta såg en ny rekordhög nivå på 2 644 dollar tidigare i veckan. Tillsammans med
bic_artwork_general_ETH.jpg.optimal.jpgEthereums aktiva adresser har överträffat tidigare toppar från januari 2018 och november 2020. Den nya höga aktiviteten i nätverket kommer i samma vecka som Ethereum nådde en ny rekordhög nivå.

Ethereum-nätverket har varit upptagen den här veckan. Världens näst största kryptovaluta såg en ny rekordhög nivå på 2 644 dollar tidigare i veckan. Tillsammans med den nya all-time high, aktiva adressen i ethereum-nätverket slog också en ny high.

Spela in antal aktiva ETH-adresser

Enligt kryptokurrencyanalys och forskningsföretag Coinmetrics steg aktiva adresser i nätverket till en ny heltidshöjd på 771.000 adresser. Detta antal överträffade tidigare poster från januari 2018, där 735 000 aktiva adresser. Såväl som i november 2020, där en ny höjdpunkt sattes till 739 000.

Varje nytt höjdpunkt har lett av specifika marknadsförhållanden. Ökningen av Initial Coin Offerings (ICO) i slutet av 2017 var sannolikt föregångaren till accelererad tillväxt i eterinnätverket, som såg aktiv etereadress topp i början av 2018.

November 2020 såg en kraftig ökning av decentraliserade finansieringsapplikationer (DeFi), liksom populariteten för decentraliserade börser (DEX) som Uniswap börjar ta form.

Detta kulminerade i en ny all-time hög i eterum aktiva adresser på blockchain. Men det visas att återigen de eteriska aktiva adresserna har ökat.

Ethereum blir investerarvänligt

Ethereum har sett övervägande hausseartade prisåtgärder under 2021, vilket kontinuerligt bryter nya toppar. Populariteten för ethereum fortsätter att växa. Senast köpte Rothschild Investments 265 302 aktier i Grayscales Ethereum Trust, totalt 4,75 miljoner dollar.

Signalerar att värdepappersföretag nu tittar på att expandera från övervägande innehav av bitcoin till diversifiering till andra större kryptovalutor som ethereum.

Medan eterumnätverket för närvarande kämpar med höga gasavgifter, beror nätverket på flera stora uppgraderingar i år för att mildra de höga transaktionskostnaderna. Efter aktiveringen av Berlingaffeln är Londongaffeln inställd på att inträffa i juli. Vilket sannolikt är en stark indikator på mer hausseartad marknadsbeteende gentemot eterum 2021.

ETH-mördare kan inte tävla

Medan andra blockchain-projekt ser på att dra nytta av eterums svagheter. Weiss Crypto uppgav nyligen i en tweet att det för närvarande inte finns några ETH-mördare, och det kommer det inte heller någon tid.

Företaget också anges att andra projekt som försöker tävla mot eterum inte är utmanande och säger ”Många av dem gör det inte. Det enda hoppet för några av dessa alternativa L1 är att bli en sidokedja för ETH ”.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link