Ethereum 2.0-insättningsavtal når 9 miljarder dollar i insatt ETH

Ethereum 2.0-insättningsavtal når 9 miljarder dollar i insatt ETH

Bitcoin Värde
april 21, 2021 by Bitcoinera
7
Ethereum, världens näst största kryptovaluta, håller på att drömma eftersom ETH-priset steg med mer än 200% sedan början av detta år. ETH 2.0, den efterlängtade nätverksuppgraderingen av Ethereum, har fått massivt stöd från ETH-communityn när insättningsavtalet för ETH 2.0 passerade 3,9 miljoner Ethereum. Enligt de senaste uppgifterna som publicerades av Etherescan berörde det totala värdet


Ethereum, världens näst största kryptovaluta, håller på att drömma eftersom ETH-priset steg med mer än 200% sedan början av detta år. ETH 2.0, den efterlängtade nätverksuppgraderingen av Ethereum, har fått massivt stöd från ETH-communityn när insättningsavtalet för ETH 2.0 passerade 3,9 miljoner Ethereum.

Enligt de senaste uppgifterna som publicerades av Etherescan berörde det totala värdet av den insatta ETH under Ethereum 2.0 $ 9 miljarder, den högsta nivån på rekord. Insättningsavtalet på ETH 2.0 passerade 3 miljoner ETH i februari 2021.

Ser fram emot att träffa dig på iFX EXPO Dubai maj 2021 – Få det att hända!

Nätverksuppgraderingen av Ethereum startade sin resa i december 2020 med lanseringen av Beacon Chain. ETH-gemenskapen satsade mer än 1 miljon Ethereum under den första veckan i december 2020 för att stödja nätverksuppgraderingen.

Föreslagna artiklar

Viberate samarbetar med Blockparty för att leverera världens första liveevenemang NFTGå till artikel >>

Starten på Ethereums nätverksuppgradering har bidragit mycket till den institutionella antagandet av kryptovalutan. Grayscale, världens största digitala kapitalförvaltare, publicerade nyligen en rapport om ETH och belyste de potentiella fördelarna med nätverksuppgraderingen. Grayscale har nu mer än 3 miljoner ETH under förvaltning med ett totalt värde på cirka 7,3 miljarder dollar.

Ethereum Whales

Det senaste prishoppet i Ethereum har också påskyndat sina aktiviteter inom kedjan. Enligt de senaste uppgifterna publiceras av Santiment, ett kryptoanalysföretag, har det totala antalet Ethereum-valadresser som innehar minst 10 000 ETH ökat till rekordhögt 1 307. Överföringsaktiviteter från okända ETH-valar har också ökat under de senaste månaderna på grund av ett ökat pris och marknadsvärde. Blockchain-spårnings- och analysföretaget Whale Alert framhöll nyligen en överföring av 21 838 ETH till en okänd plånbok den 21 april kl 1:53 UTC. Det totala värdet av den nämnda transaktionen uppgår till cirka 50 miljoner dollar.

Ethereum nådde en högsta nivå på 2500 dollar den 16 april. Den digitala valutan handlas för närvarande över 2300 dollar, en ökning med mer än 9% under det senaste dygnet. ETH har ett marknadsvärde på mer än 268 miljarder dollar.

Source link