Ether passerar 3000 USD utmanande Bitcoin Dominans

Ether passerar 3000 USD utmanande Bitcoin Dominans

Köpa Bitcoins
maj 4, 2021 by Bitcoinera
3
Alltid brudtärnan aldrig bruden, världens näst största kryptovaluta efter marknadsvärde gör vågor och utmanar Bitcoins dominans när Ether passerar 3 000 dollar. Ether: s stora drag under helgen tyder på att Bitcoins dominans inte är givet och att det kan finnas fler än en vinnare i kryptovalutan när sektorn utvecklas. Bitcoin står nu för cirka
Ethereum_To_The_Moon.png


Alltid brudtärnan aldrig bruden, världens näst största kryptovaluta efter marknadsvärde gör vågor och utmanar Bitcoins dominans när Ether passerar 3 000 dollar.

Ether: s stora drag under helgen tyder på att Bitcoins dominans inte är givet och att det kan finnas fler än en vinnare i kryptovalutan när sektorn utvecklas.

Bitcoin står nu för cirka 46% av det totala börsvärdet för kryptovalutor, och Bitcoin-dominansen sjunker från cirka 70% i början av året, enligt uppgifter från CoinGecko, och speglar investerare som alltmer fläktar ut för att upptäcka andra fickor med tillväxtpotential i andra kryptovalutor.

Medan Bitcoin fortfarande är världens största kryptokurrency efter marknadsvärde, saktar dess fart mot andra kryptokurvor, och vissa tyder på att Bitcoin-dominansen alltid kommer att minska när investerare blir mer bekväma med sektorn.

Den nuvarande marknadsmässiga uppskjutningen återspeglar också Bitcoins oförmåga att hindra nivån på 65 000 US $ förra månaden och vissa har också citerat uppgraderingar till Ethereums blockchain och dess popularitet för decentraliserad finansiering eller DeFi-applikationer som också bidrar till Eters uppgång.

Decentraliserad ekonomi, som erbjuder en uppsjö av finansiella tjänster utan att behöva mellanhänder och ökningen av icke-fungibla tokens eller NFT för digital konst har också bidragit till uppkomsten av Ethereum.

Men för att investerare inte tror att Ether har varit den enda kryptovalutan som har upplevt en breakout, har priset på den kryptovaluta som ligger till grund för världens största kryptovalutabörs i volym, Binance Coin, stigit med cirka 3 460% under de senaste 12 månaderna, medan Dogecoin, som inte har flyttat från sin meme-status, har stigit 15.000% till ett marknadsvärde på cirka 50 miljarder US-dollar.

För tvivelaktiga i Dogecoin, för tillfället är skämtet åt dem, men vem som får det sista skrattet är mindre tydligt.

Source link