ETC, IOTA, BAT: Teknisk analys för 23 februari

ETC, IOTA, BAT: Teknisk analys för 23 februari

Köpa Bitcoins
februari 23, 2021 by Bitcoinera
6
Ethereum Classic (ETC) har sjunkit under en långvarig motståndsnivå men har studsat. Inriktningen på trenden är fortfarande oklar för tillfället. IOTA (IOTA) handlas på en stark supportnivå på 0,92 dollar. Även om det inte finns några tydliga hausseartade vändningstecken ser möjligheten för en vändning starkare ut än den för ETC. Basic Attention Token (BAT) har
bic_altcoins.jpg.optimal.jpg


Ethereum Classic (ETC) har sjunkit under en långvarig motståndsnivå men har studsat. Inriktningen på trenden är fortfarande oklar för tillfället.

IOTA (IOTA) handlas på en stark supportnivå på 0,92 dollar. Även om det inte finns några tydliga hausseartade vändningstecken ser möjligheten för en vändning starkare ut än den för ETC.

Basic Attention Token (BAT) har sjunkit avsevärt sedan dess högsta värde på $ 0,70 men är för närvarande i färd med att validera det tidigare all-time högmotståndsområdet som stöd.

Ethereum Classic (ETC)

Veckodiagrammet visar att ETC har fallit under 12 $ -området. Denna nivå fungerade tidigare som motstånd i början av 2020.

Medan samma område förväntades fungera som stöd på väg ner, har ETC blåst rakt igenom det. Ändå är det fortfarande fem dagar kvar till slutet av veckan, vilket kan göra det möjligt för ETC att röra sig uppåt och återkräva $ 12-nivån.

Tekniska indikatorer är neutrala, men lutar på baisse. RSI har sjunkit under 70 och MACD har genererat ett lägre momentum.

ETC-diagram av TradingView

Det dagliga diagrammet visar ett renare test på $ 9-området, som tidigare fungerade som ett motstånd.

Trots att detta är en mycket sannolik nivå för en potentiell studs, finns det inga tydliga tecken på att ETC kommer att göra det. Tekniska indikatorer blir gradvis baisse. Ett baisseartat kors i den stokastiska oscillatorn skulle sannolikt bekräfta att trenden är baiss.

Därför, även om någon typ av studs förväntas från $ 9-stödet, kan inte riktningen för trenden bestämmas exakt vid den aktuella tiden.

ETC-diagram av TradingView

Höjdpunkter

  • ETC har återigen fallit under 12 $ -området.
  • Tekniska indikatorer lutar baissärt.

IOTA (IOTA)

Det veckovisa diagrammet visar att IOTA har minskat avsevärt sedan det nådde en topp på $ 1,60 förra veckan. Det håller fortfarande över $ 0,90 supportområdet och är potentiellt i färd med att skapa en lång nedre veke.

Medan RSI tappar har Stokastisk oscillator precis gjort ett hausseartat kors och MACD ökar. Detta tyder på att trenden förblir hausse.

Nästa närmaste motståndsområde finns vid $ 2,52.

IOTA-diagram av TradingView

Det dagliga diagrammet stöder möjligheten till en studs. Området $ 0,90 är också 0,5 Fib retracement-nivån för den senaste uppåtgående rörelsen och har gett viss lättnad tidigare.

Om IOTA skulle stänga dagen med en lång nedre veke, skulle det vara en extremt haussignal.

Även om tekniska indikatorer är mer baisse än de i veckotidsramen finns det inte tillräckliga tecken för att bekräfta en vändning av en baiss trend. Ett baisseartat kors i den stokastiska oscillatorn eller ett RSI-kors under 50 skulle förändra denna syn.

IOTA-diagram av TradingView

Höjdpunkter

  • IOTA har studsat på supportområdet på $ 0,90.
  • En daglig stängning med en lång nedre veke skulle bekräfta en studs.

Grundläggande uppmärksamhetstoken (BAT)

Veckodiagrammet visar att BAT har sjunkit för sin andra på varandra följande vecka efter att ha nått ett heltidspris på 0,70 USD.

Trots nedgången handlas BAT fortfarande över 0,44 $, vilket var det tidigare höga motståndsområdet genom tiderna. Så länge BAT handlar över denna nivå är troligen troligen hausseartad.

Trots ett RSI-kors under 70 är MACD och stokastisk oscillator fortfarande hausse.

BAT-diagram av TradingView

Sextimmarsdiagrammet visar att BAT också handlar i en parallell fallande kanal, nära dess supportlinje.

Ändå är andra kortsiktiga indikatorer baisse.

Eftersom det saknas hausseartade vändningstecken, är en studs på denna supportlinje avgörande för möjligheten att hausseartad fortsättning kvarstår.

BAT-diagram av TradingView

Höjdpunkter

  • BAT testar $ 0,44-nivån som support.
  • BAT handlas i en kortsiktig parallell fallande kanal.

För BeInCryptos senaste Bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link