Equiti Group utökar produktutbudet med hållbara energilagrar

Equiti Group utökar produktutbudet med hållbara energilagrar

Bitcoin Värde
april 22, 2021 by Bitcoinera
9
Equiti Group, en ledande leverantör av finansiella tjänster för flera tillgångar, meddelade idag att företaget har utökat sitt produktutbud genom att lägga till flera hållbara energilager. Företaget lade till den senaste satsen lager på Earth Day för att möta den växande efterfrågan på hållbara finansiella instrument. Enligt det officiella tillkännagivandet inkluderar den senaste satsen av
Iskandar_najjar_equiti-200x300.jpg


Equiti Group, en ledande leverantör av finansiella tjänster för flera tillgångar, meddelade idag att företaget har utökat sitt produktutbud genom att lägga till flera hållbara energilager. Företaget lade till den senaste satsen lager på Earth Day för att möta den växande efterfrågan på hållbara finansiella instrument.

Enligt det officiella tillkännagivandet inkluderar den senaste satsen av hållbara energilager iFirst Solar, Solar Edge, SunPower, Enphase Energy och elektriska fordon, såsom Tesla, Nikolai och NIO. Equiti Group nämnde att populariteten hos lager för ren energi har ökat betydligt på grund av en kraftig minskning av koldioxidutsläppen och en kraftig ökning av försäljningen av elfordon.

Ser fram emot att träffa dig på iFX EXPO Dubai maj 2021 – Få det att hända!

Equiti Group har tagit flera ESG-initiativ de senaste månaderna, inklusive företagets åtagande att minska användningen av plast. Leverantören av finansiella tjänster nämnde att företagets kontor runt om i världen har minskat användningen av vattenflaskor av plast avsevärt.

Föreslagna artiklar

Fatta eller bryta beslut: Hitta likviditetsleverantören som är bäst för dig Gå till artikeln >>

Iskandar Najjar

Iskandar Najjar, VD för Equiti Group, kommenterade det senaste tillkännagivandet: ”Equiti Group är engagerad i ESG (miljö, social och styrning) och stödjer, inte bara för att möta kraven för dessa finansiella instrument utan också ständigt titta på sätt att praktiskt taget öka vårt stöd. Vi är mycket nöjda med att våra globala produkt- och riskteam snabbt har kunnat lägga till fler “gröna” och “rena” lager till Equitis ständigt växande produktutbud. Vårt produktteam vill också introducera vårt eget innovativa ESG-erbjudande. ”

Engagemang för ESG-praxis

På firandet av Earth Day donerade Equiti Group till Earthday.org, världens ledande miljösak, för att förstärka företagets engagemang för ESG-praxis. Dessutom betonade Equiti Group vikten av miljöskyddsaktiviteter för jordens framtid.

“Om varje företag tog små steg för att stödja miljöinitiativ, skulle vi tillsammans kunna göra en stor skillnad, och tillsammans kan vi återställa jorden”, tillade Najjar.

Tidigare denna vecka blev EGM Securities, ett dotterbolag till Equiti Group, den första kenyanska mäklaren att erbjuda derivatkontrakt på Nairobi Securities Exchange (NSE).

Source link