En titt på det nyfikna förhållandet mellan Peter och Spencer Schiff – Bitcoin-nyheter

En titt på det nyfikna förhållandet mellan Peter och Spencer Schiff – Bitcoin-nyheter

Bitcoin Värde
maj 3, 2021 by Bitcoinera
2
I åratal har den välkända ekonomen och guldfel Peter Schiff ständigt talat mot bitcoin, eftersom han hävdar att ädelmetaller är mycket överlägsna. Ett stort antal människor har motbevisat Schiffs uttalanden om bitcoin men under det senaste året har guldfelet haft en annan tagg på hans sida. Under de senaste dagarna är Schiff’s nemesis på Twitter
gold-bug-vs-bitcoin-bug-a-look-at-the-curious-relationship-between-peter-and-spencer-schiff.jpg


I åratal har den välkända ekonomen och guldfel Peter Schiff ständigt talat mot bitcoin, eftersom han hävdar att ädelmetaller är mycket överlägsna. Ett stort antal människor har motbevisat Schiffs uttalanden om bitcoin men under det senaste året har guldfelet haft en annan tagg på hans sida. Under de senaste dagarna är Schiff’s nemesis på Twitter hans egen son Spencer Schiff, en ung entreprenör som är “intresserad av ekonomi, österrikisk ekonomi, libertarianism, [and] anarkokapitalism. ”

Gold Bug vs. Bitcoin Bug

Under det senaste året har Bitcoin.com News rapporterat om Peter Schiff vid flera tillfällen och en gång gjorde vår nyhetsdesk en rapport om sin far Irwin Schiff. Hans nu avlidne far Irwin var en mycket populär libertarian och skattemotståndsförespråkare som publicerade ett antal böcker.

I andra fall i år omfattade vår nyhetsdisk också Peters son. Peters son, Spencer Schiff, är en förespråkare för bitcoin (BTC) och han har alltid något att säga när hans far tweets om den ledande kryptotillgången.

På söndagsmorgon (ET), när hans far twittrade ett svar på en artikel om Zerohedge om inflation, Spencer skrev: “Bättre skaffa dig några sats”, som svar på sin fars tweet.

När Peter skrev a tweet om Federal Reserve och dess ordförande Jerome Powell som inte visar oro över inflationen, Spencer svarade med en laserögonbild av sin pappa och sa “gå med oss.”

Men när någon berättade Peter att han uppfostrade ett smart barn guldfelet skrev:

Han kan vara smart, men när det gäller Bitcoin är han en helt idiot.

Spencer-frågor som lyssnar på sin fars råd om Bitcoin

Några dagar tidigare, Peter Schiff twittrade om sin andra favorit ädelmetall, silver, samtidigt som han delar en artikel om ämnet. Hans son svarade till tweet, som han ofta gör med några dagars mellanrum, med en tweet om bitcoin som kommer efter silver.

I ett annat fall diskuterade en person med Spencer hur han sannolikt skulle ha mer bitcoin om han inte lyssnade på sin far.

“Jag är säker på att jag skulle ha haft fler sats om jag hade slutat lyssna på hans bitcoin-råd tidigare”, Spencer sa.

När hans far delade en artikel som talade om början eller slutet på den så kallade bitcoinbjörnmarknaden, svarade Spencer utan att läsa artikeln. “Jag går ut på en lem och slår vad om att du tror att det är början”, hans son påpekade.

De håller med om en sak: Libertarianism

Låt oss bara säga, liknar Peter Schiffs konstanta tweets om hur mycket han ogillar bitcoin, Spencer tweets tillbaka på sin pappa lika mycket.

“Om [Microstrategy’s] Michael Saylor har rätt att ju högre bitcoinpriset stiger desto mindre riskabelt är det att köpa, då måste det också vara sant att ju lägre bitcoinpriset faller desto riskabelt är det att äga. Det är en extremt farlig egenskap för en tillgång att ha under en björnmarknad, ”Peter skrev den 22 april med märkning av Microstrategy CEO.

Precis som urverk, några timmar senare, gav Spencer Schiff sin far ett underhållande svar, och ofta får Spencer många fler likes och retweets.

Spencer svarade:

Behöver du en påminnelse om att bitcoin har uppskattat 600% det senaste året?

Peter Schiff och hans son Spencer verkar ha en solid och rolig relation, och allt sagt är mestadels en attack mot BTC eller guld. Guldbuggen har varit emot bitcoin under mycket lång tid och det verkar inte som att han snart kommer att bli övertygad, inte ens av sin egen son.

Bitcoinare har bildat en allians med Spencer Schiff i viss utsträckning, eftersom de vet att han är snabb att svara på en av sin fars anti-bitcoin tweets. Trots meningsskiljaktigheterna kring bitcoin är både Spencer och Peter förespråkare för den fria marknaden och båda har följt Irwins libertära ideal.

Vad tycker du om Peter och Spencer Schiffs bitcoinförhållande? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

Anarkokapitalism, österrikisk ekonomi, Bitcoin, Bitcoin (BTC), Bitcoin Debatt, Kryptovaluta, Finans, fria marknader, guld, Irwin Schiff, Libertarianism, Peter Schiff, Peter Schiff’s Son, Svar, Schiff, Schiff-familjen, silver, Spencer Schiff, Spencer Schiffs pappa, tweets, Twitter

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Twitter,

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link