En sydafrikansk NFT-marknadsplats lanseras officiellt efter provfasnät över $ 10 000 för Rugby Star Bryan Habana – Blockchain Bitcoin News

En sydafrikansk NFT-marknadsplats lanseras officiellt efter provfasnät över $ 10 000 för Rugby Star Bryan Habana – Blockchain Bitcoin News

Bitcoin Värde
maj 2, 2021 by Bitcoinera
2
En sydafrikansk icke-svampbar token (NFT) marknadsplats, Momint har officiellt lanserat efter slutet av den två veckor långa testfasen där konstnären från den tidigare rugbyspelaren Bryan Habana hämtade över 10 000 dollar. Mer än 800 personer från 25 länder deltog i auktionen. Momint-marknadsplatsen, som har utvecklats som en social media-app som liknar Instagram, stöds av investeraren
a-south-african-nft-marketplace-officially-launches-after-trial-phase-nets-over-10000-for-rugby-star-bryan-habana.jpg


En sydafrikansk icke-svampbar token (NFT) marknadsplats, Momint har officiellt lanserat efter slutet av den två veckor långa testfasen där konstnären från den tidigare rugbyspelaren Bryan Habana hämtade över 10 000 dollar. Mer än 800 personer från 25 länder deltog i auktionen.

Momint-marknadsplatsen, som har utvecklats som en social media-app som liknar Instagram, stöds av investeraren Rob Hersov och har en “pre-seed-finansiering som enligt uppgift värderar företaget till över 2 miljoner dollar.”

Enligt en rapport kombinerar Momint en NFT-marknadsplats med funktionaliteten hos en social medieplattform. Förutom att acceptera kryptovalutor som BTC och ETH, säger Momint att köpare kommer att kunna använda fiat-valuta. I sina kommentarer efter lanseringen sade marknadsplatsens grundare och COO, Joshua Minsk:

NFT erbjuder ett sätt för skapare att sälja sina verk och försörja sig själva utan att behöva kasta sitt arbete med sponsorupprop eller annonser.

Förutom Habana kommer plattformen initialt också att förlita sig på deltagande av andra sydafrikanska kändisar som cricketspelaren Abraham Benjamin de Villiers, musikerna Goldfish och The Kiffness.

Med i listan över sydafrikanska kändisar som initialt kommer att använda marknaden är filmskaparen Dan Mace. I sina egna anmärkningar som applåderade lanseringen förklarade Mace att denna plattform “kommer att göra det möjligt för alla att inte bara uppskatta men faktiskt äga konst inom ett digitalt utrymme var som helst i världen.” Mace bekräftade sina egna avsikter att sälja: “Jag kommer att sälja mitt projekt och tidslinjer från filmer som jag har gjort.”

Vad har du för tankar om denna NFT-lansering? Berätta vad du tycker i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link