En färgglad Crypto Hawker eller överraskande affärsspar? – Op-Ed Bitcoin News

En färgglad Crypto Hawker eller överraskande affärsspar? – Op-Ed Bitcoin News

Bitcoin Värde
april 23, 2021 by Bitcoinera
3
Även om han är frispråkig, rå och bombastisk när det gäller hans offentliga person, kan Suns tvivelaktiga publicitetsstunter vara en del av hans strategi för att katapultera Tron i rampljuset och utnyttja kryptos fart. Bombastiskt tillvägagångssätt kan stödja Trons framgång Det är svårt att ta Trons Justin Sun på allvar. Hans oändliga shilling på Twitter
justinsun.jpg


Även om han är frispråkig, rå och bombastisk när det gäller hans offentliga person, kan Suns tvivelaktiga publicitetsstunter vara en del av hans strategi för att katapultera Tron i rampljuset och utnyttja kryptos fart.

Bombastiskt tillvägagångssätt kan stödja Trons framgång

Det är svårt att ta Trons Justin Sun på allvar. Hans oändliga shilling på Twitter och användningen av kändisar som Lindsey Lohan hjälper honom verkligen inte att odla en bild av blockchain smart.

Trots hans kontroversiella tillvägagångssätt brygger något mer intressant under ytan. Även med sina begränsade tekniska förmågor jämfört med Ethereums Vitalik Buterin och Polkadots Gavin Wood har Sun lyckats positionera sig som en av de mest framgångsrika individerna inom området.

Med sin fräcka stil att suga ut allt syre ur rummet med sina kommentarer eller idéer, oavsett bra eller dåligt, har Justin Sun positionerat sig som en mäktig framgångsrik kryptopreneur. Medan han fortfarande misslyckas av många inom samhället för sina ihåliga försök att stanna i rampljuset, råder det ingen tvekan om att några av hans affärsförvärv och partnerskap har varit strålande lys.

Är Sun en starkare affärskraft än vad man tidigare trodde?

Ja, det kan låta tveksamt att prata om att ta Justin Sun mer på allvar, men i sanning berättar en närmare titt på hans affärsföretag en helt annan historia. Från och med sitt förvärv av Bittorrent på 120 miljoner dollar 2018 var Sun i mottagande delen av en våg av negativ publicitet.

Som ett av de tidigaste decentraliserade protokollen som anlände långt före kryptovalutan var BitTorrent globala status fortfarande en fjäder i Suns mössa med tanke på dess namnigenkänning och sömlös passning i kryptoekosystemet. Så småningom fortsatte Sun att lista Bittorrent Token (BTT) på Trons blockchain. Det visade sig vara ett smart drag. BTT har sedan höjts till det 31: e mest värdefulla myntet med kapitalisering, med sitt fullt utspädda marknadsvärde nu över 7 miljarder dollar.

Utöver detta förvärv är Suns status som delägare i utbytet Poloniex, trots hans första förnekelser, ett bevis på hans ambitioner. Även om det kanske inte överensstämmer med hans offentliga uttalanden om att “decentralisera nätet”, med tanke på att Poloniex är ett centraliserat utbyte, följer det andra liknande steg för att försöka centralisera fler tjänster under hans paraply.

Trons förvärv av Steemit var ännu mer kontroversiellt efter att det antogs att Sun konspirerade med stora växlar för att ta bort nodvaliderare på dPOS-blockkedjan och ersätta dem med sina egna. Detta drag centraliserade effektivt en blockchain-baserad decentraliserad social medieplattform. Trots uppståndelsen och antalet användare som övergav plattformen har STEEM-tokens nästan ökat nästan femfaldigt sedan förvärvet i februari 2020.

Det senaste tillkännagivandet om integration med DAO Maker återspeglar ytterligare ett seriöst steg för att utöka Tron-ekosystemet för blockchain-baserade tjänster. Det nyligen avtäckta strategiska partnerskapet kommer att se till att DAO Maker tar med sig alla sina tvärkedjiga inkubationer, insamlingar och tillväxtorienterade tjänster till Tron. Genom att föra ett detaljhandelsinriktat investeringsinitiativ ombord visar Sun att han avser att göra Tron till en hyperkonkurrenskedja i förhållande till Ethereum och Polkadot trots sin mer begränsade tekniska insikt.

Sun Affärsmannen och centraliseringsarkitekten

De flesta av dessa rörelser är direkt i konflikt med decentraliseringsaktiviteter på nätet, vilket framgår av vittnesmål från nuvarande och tidigare anställda, vilket belyser några av Suns mer otrevliga ansträngningar för att blockera konkurrensen. Trots förlöjligandet rider Sun fortfarande högt. Han kanske inte är blockchains bästa förespråkare, men Justin Sun har utan tvekan identifierat det som en pengatjänstmöjlighet och utnyttjat det som sådant som en del av hans obegränsade ambition att stiga genom kryptos led.

Så vad tycker du – Justin Sun, en krypto-hawker eller affärsmänniska? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller rekommendation av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link