En dag med rött för Crypto

En dag med rött för Crypto

Köpa Bitcoins
april 18, 2021 by Bitcoinera
5
Kryptomarknaden är på väg igen. Bitcoin, Ethereum och många andra mynt föll från klippan. Bitcoin kraschade så lågt som $ 51.000, skapat av en kaskad effekt av försäljning som stöds av rädsla. Ethereum bröt också under 2000 dollar. Anmärkningsvärt drabbades inte Dogecoin så mycket av att köpare kom in för att stödja 25 cent-nivån. I
Untitled-design-2021-03-27T143926.519.png


kryptomarknadsrutin

Kryptomarknaden är på väg igen. Bitcoin, Ethereum och många andra mynt föll från klippan. Bitcoin kraschade så lågt som $ 51.000, skapat av en kaskad effekt av försäljning som stöds av rädsla.

Ethereum bröt också under 2000 dollar. Anmärkningsvärt drabbades inte Dogecoin så mycket av att köpare kom in för att stödja 25 cent-nivån. I själva verket, eftersom den allmänna kryptomarknaden stod inför en våg av rädsla, var en motvikt mot detta en stor köporder för Dogecoin.

Är detta ett taktiskt skifte i tillgångsallokering från en “tråkig” tillgång som Bitcoin till något mer intressant som Dogecoin? I vilket fall som helst lyckades den allmänna kryptomarknaden återhämta nästan hälften av sin förlust inom en timme.

På 4-timmarsstaken bröt kryptomarknaden ner viktiga stödlinjer innan de återhämtade sig. För dem som har handlat kryptomarknaden under en tid skulle notera att en sådan händelse inträffar en gång en stund och vanligtvis föregår ytterligare en hausseartad fas.

Smarta handlare och krypto hedgefonder som Novum Alpha köper dopparna. Kvalitetsprojekt som LINK, ADA, UNI, BNB och några andra verkar bra för fyndjakt.

Tja, det är ännu en dag och en ny krasch för de tusentals erfarna kryptohandlarna.

Handla försiktigt. Handla med det du har råd att förlora.

Source link