En annan Bitcoin All-Time High som Total Market Cap Moons

En annan Bitcoin All-Time High som Total Market Cap Moons

Köpa Bitcoins
februari 17, 2021 by Bitcoinera
13
Efter en dyster start på veckan tog onsdagen en viss oväntad lättnad eftersom marknadsåterhämtningen såg bitcoin (BTC) bryta ännu en heltidshöjd, i kombination med en ny all-time high för hela kryptomarknadsvärdet. Bitcoin fortsätter att öka Varje gång det verkar som att bitcoin är klar, fortsätter det. På onsdagen såg ytterligare en BTC-rekordhög nivå när den
BIC_crypto_profit_trading-1.jpg.optimal.jpg


Efter en dyster start på veckan tog onsdagen en viss oväntad lättnad eftersom marknadsåterhämtningen såg bitcoin (BTC) bryta ännu en heltidshöjd, i kombination med en ny all-time high för hela kryptomarknadsvärdet.

Bitcoin fortsätter att öka

Varje gång det verkar som att bitcoin är klar, fortsätter det. På onsdagen såg ytterligare en BTC-rekordhög nivå när den ledande krypton flög över $ 52.000.

Klättringen över 50 000 dollar har dröjt i flera dagar, men det verkar som att BTC äntligen har lyckats bryta och hålla bra över det märket.

Styrkan i bitcoin verkar komma från ökande intresse från riskkapitalister (VC) och företag. Detta följer nyheter om att MicroStrategy vill köpa minst 600 miljoner dollar mer i bitcoin.

Total marknadsvärde bryter hela tiden

Det totala kryptomarknaden fortsätter att värmas upp. Efter en ny bitcoin-heltid följde det totala kryptomarknadsvärdet efterföljande som majorerna samlades. Den långsamma och blodiga starten på veckan glömdes snabbt eftersom grönt sågs över hela linjen.

Prisuppgången ser det totala marknadsvärde som någonsin högt ligger nu på $ 1,558 biljoner.

Binance sätter ögon på XRP

XRP fortsätter att försöka slå tillbaka för den femte platsen mot Cardano (ADA). Efter en återhämtning på onsdagen kunde XRP överträffa ADA. Men det släpar fortfarande. Vad som är mer oroande är de senaste nyheterna om grundare som potentiellt dumpar deras XRP. Detta kan påverka de senaste vinsterna negativt.

Ännu värre är att Binance Coin (BNB) nu har en tydlig bild av XRP efter en 20-procentig prisökning på onsdag. BNB är nu bara 2 miljarder dollar efter XRP i marknadsvärde och kommer att se upp den sjätte platsen noga.

Topp 100 största vinster

På onsdagen steg många av de 100 bästa projekten dramatiskt i pris. Men ingen var lika dramatisk som PancakeSwap.

PancakeSwap (CAKE) klättrade nästan 50% på onsdagen och började på morgonen på drygt $ 7. Den självutnämnda främsta automatiserade marknadsföraren och avkastningsgården på Binance Smart Chain satte sina konkurrenter på prov med en häpnadsväckande stigning till långt över $ 10.

Projektet är det största Binance Smart Chain-projektet (BSC) och rankas för närvarande 61 i topp 100. Det har för närvarande en daglig volym på 297 miljoner dollar med ett marknadsvärde på 1,17 miljarder dollar.

Sammantaget verkar onsdagen ha varit en bra dag för kryptomarknaden, med bara sex mynt i topp 100 som ser rött på mer än 1%. Inte illa i det större systemet.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link