En annan amerikansk stad syftar till att bli Bitcoin Hub – Utforska BTC-löner, gruvdrift, hålla krypto i balansräkning – Nyheter Bitcoin News

En annan amerikansk stad syftar till att bli Bitcoin Hub – Utforska BTC-löner, gruvdrift, hålla krypto i balansräkning – Nyheter Bitcoin News

Bitcoin Värde
april 23, 2021 by Bitcoinera
7
En annan amerikansk stad, förutom Miami, vill bli ett bitcoin-nav. Borgmästaren i staden Jackson TN säger att hans stad utforskar lönekonvertering i krypto förutom bitcoinbrytning för att lägga till kryptovalutan i balansräkningen. Jackson TN vill bli ett Bitcoin Hub Borgmästare Scott Conger i Jackson, Tennessee, har delat på Twitter sina planer på att göra sin
jackson-mayor-bitcoin.jpg


En annan amerikansk stad, förutom Miami, vill bli ett bitcoin-nav. Borgmästaren i staden Jackson TN säger att hans stad utforskar lönekonvertering i krypto förutom bitcoinbrytning för att lägga till kryptovalutan i balansräkningen.

Jackson TN vill bli ett Bitcoin Hub

Borgmästare Scott Conger i Jackson, Tennessee, har delat på Twitter sina planer på att göra sin stad till ett bitcoin-nav. “Jackson TN är i en främsta position för att leda vägen för antagande av kryptovaluta,” sa han denna vecka.

“Lokala myndigheter kommer att gå i spetsen för antagande av bitcoin, och tillsammans med det, inleda en ny industriell revolution med hållbara ekonomier som kommer att bidra till att minska välståndsklyftan,” tweetade borgmästaren onsdag. ”Att använda medelvärdet av dollarkostnader för att uppskatta tillgångar, som kryptovaluta, är ett sätt att överbrygga välståndsklyftan och finansiera människor.”

Borgmästare Conger tweetade tisdag med hjälp av BTC-, LTC- och ETH-hashtags:

Vi utforskar lönekonvertering för våra anställda. Ännu mer spännande – vi undersöker allvarligt gruvdrift för att lägga till i vår balansräkning.

En annan amerikansk stad syftar till att bli Bitcoin-nav - utforska BTC-löner, gruvdrift, hålla krypto i balansräkning

Borgmästaren ändrade också sin profilbild på Twitter för att inkludera laserögon, meme med den underliggande betydelsen att alla som donerar ögonen är laserfokuserade på bitcoins pris som stiger till $ 100.000. Politiker, kändisar och investerare har deltagit och lagt laserögon på sina profilbilder, inklusive den amerikanska senatorn Cynthia Lummis, som är pro-bitcoin.

Under tiden pågår en liknande insats i staden Miami, Florida, där borgmästaren Francis Suarez driver för att göra sin stad till ett bitcoin-nav. Stadskommissionärerna har röstat för att stödja borgmästarens resolution om att tillåta betalningar i BTC för löner, skatter och avgifter. Staden stöder också ansträngningar för att göra bitcoin till en acceptabel valuta för potentiellt att investera i statskassan.

Vad tycker du om att amerikanska städer antar bitcoin? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

Bitcoin adoption, bitcoin hub, Bitcoin mining, jackson tn, jackson tn bitcoin, jackson tn crypto, jackson tn cryptocurrency, lokal regering, borgmästare, miami, us city adopting bitcoin, us city bitcoin

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link