EML samarbetar med Frollo för betalningsplattform för öppna banker

EML samarbetar med Frollo för betalningsplattform för öppna banker

Bitcoin Värde
maj 3, 2021 by Bitcoinera
3
EML Payments Limited, ett teknikföretag baserat i Australien, meddelade att företaget har samarbetat med Frollo, ett Sydney-baserat fintech-företag, för att lansera EML Nuapay-produktpaketet. Enligt det officiella tillkännagivandet gör det möjligt för EML Nuapay att klienterna kan välja mellan en no-code, låg kod och ett helt anpassningsbart API. EML och Frollo har bildat ett partnerskap för


EML Payments Limited, ett teknikföretag baserat i Australien, meddelade att företaget har samarbetat med Frollo, ett Sydney-baserat fintech-företag, för att lansera EML Nuapay-produktpaketet.

Enligt det officiella tillkännagivandet gör det möjligt för EML Nuapay att klienterna kan välja mellan en no-code, låg kod och ett helt anpassningsbart API. EML och Frollo har bildat ett partnerskap för att ge finansiella teknikföretag och långivare tidig tillgång till Australiens första öppna bankbetalningsplattform någonsin.

Ser fram emot att träffa dig på iFX EXPO Dubai maj 2021 – Få det att hända!

EML Nuapays produktsvit kombinerar innovativ teknik inom öppen bankverksamhet, betalningar och personlig ekonomihantering i en anpassningsbar lösning.

Föreslagna artiklar

Binance hänvisning ID-kod: U5NN83GH (30% avgiftsrabatt bonus) Gå till artikel >>

Gareth Gumbley, grundare och VD på Frollo, kommenterade det senaste tillkännagivandet: ”Vi tror att Open Banking kommer att vara en spelväxlare för konsumenter över hela världen och hjälpa dem att förbättra sin ekonomi. Vi är glada över att ha hittat en partner i EML som känner igen denna möjlighet och kan hjälpa oss att göra detta till verklighet. Genom att integrera marknadsledande funktioner för Open Banking, betalningar och Personal Finance Management i en helt anpassningsbar lösning kan Nuapay erbjuda långivare och FinTechs ett enkelt sätt att ta sin kundupplevelse till nästa nivå. ”

Enligt pressmeddelandet har EML Nuapay flera funktioner, inklusive omedelbar kontanter, penninghantering, nödbuffert och utgiftskontroller.

Open Banking

Begreppet öppen bank har vunnit enorm popularitet de senaste åren. TrueLayer, ett fintech-företag baserat i Storbritannien, samlade nyligen nästan 70 miljoner dollar för att påskynda lanseringen av företagets flaggskepps öppna banknätverk. Under det senaste tillkännagivandet nämnde EML att företaget planerar att ta bort friktion från utlåningsresan för att underlätta konsumenter. ”EML-teamet är glada att samarbeta med Open Banking-ledaren Frollo i betalningsrevolutionen som skakar upp finansbranschen. Vi har ett gemensamt uppdrag att ta bort friktion, hjälpa konsumenter att må bättre om pengar och hjälpa FinTechs att driva denna revolution att skala snabbt och globalt. Det finns ingen bättre partner än Frollo, dess teknik, kunskap och talang för att leverera en överlägsen upplevelse för konsumenterna är det vi är mest glada över, ”säger Sarah Bowles, Group Chief Product Officer på EML i det officiella tillkännagivandet.

Source link